2777
2789
عنوان

خیلی نگران ایندمم

130 بازدید | 12 پست

امروز یه فیلم دیدم تو یوتویوب درباره کارگران جنسی بود واقعا ناراحت شدم و بیشتر  نگران خودم شدم نکنه منم آخر عاقبتم این شه. واقعا دردناکه اکثر کسایی که وارد این کار میشن نیاز به پول دارن🥺 یعنی با میل خودشون تن به این کار ندادن 😔

با خودم میگم خب اگه نمیخوای مثل اینا شی به فکر شغل و درآمد درستی باش ...

دوست دارم برم سمت شغل ارایشگری یکی دونفر رو هم دارم که کمکم کنن تو این راه  و راهنمایی کنن اما از جو و محیطش خوشم نمیاد همش خاله زنک بازی و فوضولی البته برنخوره من جوش رو دارم میگم 

معلمی هم که برای منی که  به پول زیاد فک میکنم فایده نداره 

وکالت هم یه زبون تند و تیز میخواد و شجاعت 

رشتم انسانیه 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همیشه هم بخاطر نداری نیست .همسایه بالایی من 8 تا آپارتمان از همین راه خریده هنوزم داره ادامه میده ..اگه فقط بخاطر نداری و فقز بود ، بعد از خرید هشت تا آپارتمان باید شغلش رو عوض میکرد!!!

تو گوگل بزنی تعبیر خواب پاموه ، معنی روانشناسی خواب ها رو نشون میده :)  

ببین برو آرایشگری و اصلا صمیمی نشو و لبخند نزن یطور برو انگار اداره هست نه خونه خاله. و اصلا اطلاعات از خودت نده. سریع پیج بزن و عکس مدل هات بزار.

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
ببین برو آرایشگری و اصلا صمیمی نشو و لبخند نزن یطور برو انگار اداره هست نه خونه خاله. و اصلا اطلاعات ...

وتقعا نمیدونم چطوری جواب اون بیشعور هارو بدم  یعنی اگه اینطوری رفتار کنم حله؟

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
وتقعا نمیدونم چطوری جواب اون بیشعور هارو بدم  یعنی اگه اینطوری رفتار کنم حله؟

ببین صورت و رفتار مهمه و اولین برخورد. اگه مثل بیچاره ها یا ازینا که همش خاطره تعریف میکنم بری تمومی دگ.

باشون خوب باش ولی جدی

اینستا تو هم نده. و حتی استوری واتساپ نبینن

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون