2777
2789

من از این لباسای مدل ماهی خوشم نمیاد شکمشم خیلی تو چش بود

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من از این لباسای مدل ماهی خوشم نمیاد شکمشم خیلی تو چش بود

عزیزم با این می گی شکم ؟؟؟

اتفاقا استایلش معمولی و خوب بود 

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز

اهان یادم نبود تو نی نی سایت همه استایلا ورزش کاری و خفن و بدون کوچک ترین ایراده 

شکم نداشت ک بنده خدا

والا من نصف این دارم شکم دارم آب میکنم

احتمالا هر کسی با شکم خوش میسنجه یا من زیادی دقیقم و حساس رو شکم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

عزیزم با این می گی شکم ؟؟؟ اتفاقا استایلش معمولی و خوب بود 

من تمام مدت چشمم ب شکمش بود😕

قشنگه

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
من تمام مدت چشمم ب شکمش بود😕

عزیزم معمولی بود شکمش اونقدر که شما می گی نبود  خودت اصلا شکم ندا ی نه 

والا من نصف این دارم شکم دارم آب میکنم احتمالا هر کسی با شکم خوش میسنجه یا من زیادی دقیقم و حساس رو ...

هرکسی با بدنی ک داره هرجور ک‌دلش بخواد لباس میپوشه احساس کرده بهش اومده یکیم پسندیده مشکلی نداره ک

عزیزم معمولی بود شکمش اونقدر که شما می گی نبود  خودت اصلا شکم ندا ی نه

میگن ندارم ولی خودم حس میکنم دارم یکم

الان به داداشم نشون دادم میگه داره یکم بعد گفتم شکم نن بیشتره یا این خانومه میگه این خانومه

والا من نصف این دارم شکم دارم آب میکنم احتمالا هر کسی با شکم خوش میسنجه یا من زیادی دقیقم و حساس رو ...

شما حتما ظریف هستی 

استایلش تو پره از پایین تنش مشخصه