2777
2789

بچها مثلا وقتی چیزی رو توی ذهنمون تصویر سازی میکنیم خب یعنی در حال جذل کردنش هستیم ولی میخواستم بدونم وقتی اینکه توی حالت بیرنی هستیم هم اگه چیزی رو تصویر سازی کنیم بازمم اون چیز رو جذب میکنیم؟  منظورم اینکه مثلا توی خیابون داریم راه میرویم اگه توی راه چیزی رو تصویر سازی کنیم در حال جذب کردنش هستیم یا فقط باید توی ذهنمون تصویر سازی کنیم؟؟  ممنون میشم جواب بدید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا توجهت روی هر چیزی باشه اون مسئله پر رنگ تر میشه تو زندگیت

یعنی منظورتون اینه حتی توی حالت بیرونی هم حالا چیزی رو تصویر سازی کنیم یا درموردش با خودمون صحبت کنیم در حال جذب کردنش هستیم؟ 

یعنی منظورتون اینه حتی توی حالت بیرونی هم حالا چیزی رو تصویر سازی کنیم یا درموردش با خودمون ...

اره هر لحظه در حال جذبیم ببین تصویر سازی در صورتی نتیجه میده ک احساس داشتن تو تصویر رو داشته باشه وگرنه تصور ب تنهایی هیچ اثری نداره

سلام منظورم اینه که وقتی که میخوام تصویر سازی کنم تصویر سازی ذهنی نباشه 

🤣🤣🤣ببخشید خندم گرفت مگه تصویر سازی خارج از ذهن هم وجود داره؟?؟وقتی به چیزی فکر نیکنی اول تصویرشو توی ذهنت میاد.چند وقته توی زمینه قانون جذب مطالعه میکتی؟؟