2777
2789
عنوان

ویروس جدید

175 بازدید | 13 پست

از این ویروس جدیدا کی گرفته 

۲ ۳ روز میگن بیشتر نیست علائمشم تب و بدن درده سرگیجه و حالت تهوع 

من گرفتم الان روز سوممه🤒🤒🤒🤒 

خدایا بهترین ها رو برای همه و من رقم بزن💫🤍

من همه‌ی علائمی که گفتی را دارم به جز تب

چه کسی میداند تو در تنهایی خود تنهایی؟!                          چه کسی میداندکه تو در حسرت یک روزنه فردایی!                پیله ات را بگشا...  .     تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی!                            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تب لرز داشتم دو روز رفتم دکتر با زانو درد گف کروناس  امروز خوبم کمی سرف دارم تب  زانو درد ندارم 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من تب لرز داشتم دو روز رفتم دکتر با زانو درد گف کروناس  امروز خوبم کمی سرف دارم تب  زانو د ...

یه ویروس جدید فصلي تنفسی اومده شاید اون بوده عزیزم!

من روز اول از پا درد و کمر درد داشتم میمردم البته پریود هم بودم ولی خیلی بد بود

کرونا دوباره داره زیاد میشه مراقب باشید

وای آره به نظر این واکسن به درد عمشون میخوره مامان من ۳ دوز زده الان طفلکی مامانمم مریضه و کلی اذیت شده

یه ویروس جدید فصلي تنفسی اومده شاید اون بوده عزیزم! من روز اول از پا درد و کمر درد داشتم میمردم الب ...

نمیدونم من الرژی هم دارم یعنی سه هفته اس سرفه دارم ولی دو روز تب داشتم زانو درد گف کروناس  خودت قرنطینه کن پیش بچه ات ماسک بزن شیر میدی  دخترمم سه هفته اس فوق تخصص بردم برا الرژیش اونم هنوز خوب نشده

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نمیدونم من الرژی هم دارم یعنی سه هفته اس سرفه دارم ولی دو روز تب داشتم زانو درد گف کروناس  خودت ...

لعنتی فصل بدی هم هست انشاالله که سریعتر خوب بشی گلم چون کوچولو هم داری واقعا سخته خدا بچه های ناز و گلتو برات حفظ کنه

وای آره به نظر این واکسن به درد عمشون میخوره مامان من ۳ دوز زده الان طفلکی مامانمم مریضه و کلی اذیت ...

عزیزم🥺🥺من  و مامانم دو دوز، زدیم دیگه سومی و چهارمی برای عمشون خوبه. برای چی بزنیم

😎💚🐬
عزیزم🥺🥺من  و مامانم دو دوز، زدیم دیگه سومی و چهارمی برای عمشون خوبه. برای چی بزنیم

اره واقعا به خدا مامانو بابای من خیلی اصرار به زدن دارن ولی همش من طفره میرم

شما خوب شدین؟ داداش من از دیشب سردرد شدید و تب داره. همش استامینوفن میخوره ولی دردش هست. دکتر هم رفت ...

اره خداروشکر بهترم بتی استراحت کنن عزیزم بزرگترین رمانش زمانه که باید بگذره دمنوش آویشن باید بخورن استامینوفن دیفین هیدرامین کوریزان با همینا کمکم خوب میشن آب هویج هم زیاد بدین