2777
2789
عنوان

کاش چیزی ب اسم خانواده نبود

303 بازدید | 16 پست

سلام من تازه وارد این سایت شدم از مدت ها قبل با این سایت آشنا شدم و بطور غیر فعال تاپیک هارو دنبال میکردم تا اینک امروز ثبت نام کردم 

واقعا ب یکم درد و دل نیاز دارم 

عاشق پسرعموم شدم و ازدواج کردیم با کلی درد سر و مخالفت خواهرای من 🥺

بعد عقدمون همش همش دخالت میکنن ینی هرکیو میبینیم ی دخالتی تو زندگی ما میکنه واقعا خسته شدم نمیدونم باید چیکار کنم وقتیم اعتراض میکنیم دعوا میکنیم بحث میکنیم تازه طلبکارم میشن و ما مقصر میشیم بعدشم میبینیم فایده نداره باید آشتی کنیم و اونا برا ما قیافه میگیرن دلم میخاد ی مدت فرار کنم برای ی جا چشمم ب هیچکی نخوره کاش آدما هم مث حیوونا زبون نداشتن واقعا نمیدونم بهترین راه جلوگیری از دخالت چیه توروخدا هرکی تجربه داره منو راهنمایی کنه من تازه ۱۹ سالمه اول راهم هیچی بلد نیسم🥺🥺

عشقموو خیلی دوست دارم برا خوشبختیمون صلوات بفرستین♡

سلام خوش اومدی💛💕

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عقدید؟ خونه خودتون کی میرید

بله عقدیم بخدا خسته شدم اگ میرفتیم خونه خودمون باهاشون قطع رابطه میکردم ولی متاسفانه همچی خیلی گرونه فعلا نمیتونیم😔

بله عقدیم بخدا خسته شدم اگ میرفتیم خونه خودمون باهاشون قطع رابطه میکردم ولی متاسفانه همچی خیلی گرونه ...

درک میکنم عزیزم 😔

ولی با شوهرت خوب باشید انقدر بهم محبت کنید و نزدیک باشید که کسی نتونه بینتونو خراب کنه. باید تحمل کرد تا برید خونتون. این روزا هم تموم میشه قوی باش ❤️

امان از دخالت امان ...همه زندگی ها رو پاشونده

از وقتی عقد کردم از بس حرصم دادن شدم مثل این پیرزنای ۹۰ ساله هزارتا مریضی گرفتم واقعا خسته شدم هنوز یکسالم نیس عقدم هیچ حرفیم نمیتونم بزنم همشون مثل گرگ میمونن.. 

از وقتی عقد کردم از بس حرصم دادن شدم مثل این پیرزنای ۹۰ ساله هزارتا مریضی گرفتم واقعا خسته شدم هنوز ...

منم سر یه قضیه دیگه همه تو زندگیم دخالت میکنن همین الان مریضم و بی حال ..جوری که دوست دارم بمیرم و راحت شم 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
درک میکنم عزیزم 😔 ولی با شوهرت خوب باشید انقدر بهم محبت کنید و نزدیک باشید که کسی نتونه بینتونو خر ...

مرسی عزیزم از حرف قشنگت❤

ولی اینقدر آدمو اذیت میکنن که هیچ اعصابی نمیمونه بخدا منو شوهرم خیلی باهم خوبیم ولی نمیزارن..😔

منم سر یه قضیه دیگه همه تو زندگیم دخالت میکنن همین الان مریضم و بی حال ..جوری که دوست دارم بمیرم و ر ...

واقعا حال آدمو بهم میزنن من بلایی نبود خانواده خودم و شوهرم سرم بیارن میرم خونه بابام هزار و یکی منت میزارن همه جوره دخالت میکنن میرم خونه پدرشوهرم بدتر واقعا گیر افتادم هزارتا حرف میزنن هزار بار دلمو شکستن ولی هربار من باید خودمو کوچیک کنم و اونا برام قیافه بگیرن طوری ک انکار من مقصرم 

واقعا حال آدمو بهم میزنن من بلایی نبود خانواده خودم و شوهرم سرم بیارن میرم خونه بابام هزار و یکی منت ...

درکت میکنم بخدا منم همینم تا یکی رو میبینم یه سلام خشک‌ میکنه و شروع میکنه به دخالت کردن و گند زدن به حال من ..دلم نمیخواد هیچکیو ببینم 

درکت میکنم بخدا منم همینم تا یکی رو میبینم یه سلام خشک‌ میکنه و شروع میکنه به دخالت کردن و گند زدن ب ...

دلم میخاد حالا من ی بار تو کار یکی نظر بدم میشورتم میزاره کنار من هیچوقت اجازه ندارم حرف بزنم نظر بدم ولی هرکی میرسه ب من فیلسوف میشه 

دلم میخاد حالا من ی بار تو کار یکی نظر بدم میشورتم میزاره کنار من هیچوقت اجازه ندارم حرف بزنم نظر بد ...

دقیقا منم خودم‌کاری به کار کسی ندارم ولی اونا..