2821
2789
عنوان

شغل ارایشگری🤪🙆‍♀️

255 بازدید | 5 پست

دوستان من در ارایشگاهی کار اموزی میکنم هم بهش کمک میکنم هم یاد میگیرم بنظرتون چیکار کنم بهتر و زودتر یاد بگیرم و کدومش رو ب صورت تخصصی یاد بگیرم بهتره

من مدرک رنگ و لایت دارم بنظرمن کراتین عالیه فقط 

رنگولایتم علاقه میخادکراتین وابروکاش منم پول نمی‌دادم دستیاررایگان میشدم انگشترعقدموفروختم والامنومثل دستیارکردن انگارن انگاراموزشی بودم الان یکساله مدرکموگرفتم هفت ماه دستیارواسادم

رنگ ولایتhaircolorist

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مدرک رنگ و لایت دارم بنظرمن کراتین عالیه فقط  رنگولایتم علاقه میخادکراتین وابروکاش منم پول ...

قدر نمیدونم ک تنبلی میکنم اخه همش حس میکنم حتما باید برم مول بدم اموزش ببینم فک میکنم اینجوری آدم نمیتونه یاد بگیره میترسم یهو ب خودم بیام و ببینم فقط و فقط وقتم هدر  رفته🙆‍♀️🤦🏻‍♀️

قدر نمیدونم ک تنبلی میکنم اخه همش حس میکنم حتما باید برم مول بدم اموزش ببینم فک میکنم اینجوری آدم نم ...

نبابا بخدادستیاررایکانای ارایکاهمون الان توشعبه دو مشغول کاررنگن بخداروزی ی عالمه مشتری رنگ دارن یارنگای فوق العاده قدربدون یادبگیرارایشگری عالیه ودرامدداره

رنگ ولایتhaircolorist

خواهرمن دوره اذایشگری میدید یکسال تو شب و روز اونجا بود فقط کار میکزد پیش ارایشکره بود یادبگیره  هر مشتری که میومد میگفت میرم نگاه میکزدم الان واسه خودش باز کرده چندماهه ولی مشتری داره خداروشکر

2828
2791
2779
2792