2777
2789
عنوان

کمککک کنکوری ها

207 بازدید | 18 پست

سلام من امسال میرم یازدهم . نمیدونم تو تابستون‌چطوری درس بخونم . پبشخوانی لازمه ؟

مشاور هم باید بگیرم ؟ و اینکه در کل روزانه چقد مطالعه کنم.  واقعا گیج شدم نمیدونم باید چیکار کنم . یه مشاور خوب بهم معرفی میکنید ؟ خیلی سردرگمم. کمک لطفا بعد اگ خواستم پیشخوانی کنم فیلم ببینم یا کتاب بگیرم . 

خسته و امیدوار

رشتت رو بگو

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛

بستگی ب ادمش داره

ولی میانگین 6 ساعت 

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه مشاوره میخوای من از مدیکال کمک گرفتم خییییلی خوبن مشاورم دارن 

آره ادمای خوبین🥰

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
درمورد پیشخوانی و اینا چی ؟ چیکار کنم‌. گیج شدم‌.ای خدا

زیاد سخت نگیر پیش خوانی یازدهم نمیخواد اکه میخوای بخونی دهم رو جمع کن

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
درمورد پیشخوانی و اینا چی ؟ چیکار کنم‌. گیج شدم‌.ای خدا

دارم میگم بستگی ب ادمش داره 

اگ مسی دهمو جمع بندی کرده بره پیش خوانی

نگرده نره 

کار کنه 

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش
موسسه است ؟ خوبه ؟

نه موسسه نیس ی تیم مشاوره این ولی از صفر تا صد همه چیو میگن خداخیرشون بده خیلی خوبن اینستا داری؟ medical_stus

تا زمانی که تو اسمان خدایی هست که مراقب من باشه هیچکس رو زمین نیست که بتونه منو بشکنه
نه موسسه نیس ی تیم مشاوره این ولی از صفر تا صد همه چیو میگن خداخیرشون بده خیلی خوبن اینستا داری؟ med ...

اینستا ک نه . ولی الان سرچ کردم بد نبودن شما کدومو پیشنهاد میدی .

خسته و امیدوار

سلام عزیزم حتما از امسال شروع کن میتونی آزمون بدی و برنامه منظم داشته باشی و اگه تو درسی ضعیف هستی حتما کلاس آنلاین برو و اینکه مهم تر از هرچیزی نهوه درس خوندن و درست خوندن تنها چیزی که میتونم بهت بگم حتما با قدرت بخون نزار واسه سال آخر اگه خواستی بهت معلم معرفی میکنم

درد من از حصار برکه نیست                                                       درد من زیستن با ماهیانی است                                           که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده🕊🥀# freeedom
اینستا ک نه . ولی الان سرچ کردم بد نبودن شما کدومو پیشنهاد میدی .

ببین اگ میتونی مشاور بگیر خیلی خوبع همه چیو بت میگه 

تا زمانی که تو اسمان خدایی هست که مراقب من باشه هیچکس رو زمین نیست که بتونه منو بشکنه