تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه
چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب من بمب انرژی هستم🙂 متاسفانه یا خوش بختانه حرفاتون ناراحتم نمیکنه.... دوست عزیز "میتونی هر جور دوس داری فکر کنی " وقتی داشتم اسم کاربری انتخاب میکردم دوست بچگیام پیام داد و کاربریم این شد😄 ناگفته نمونه که هنوزم عاشق عروسکممم😆
البته من دبیرستانم موقه راهنمایی هم همینطور فکر میکردم ولی دیگ نمره برام مهم نیست ده سال دیگ سر کار برم نمیپرس ازم امادگی ترم دو نمره اخر سال یازدهم چند شدی
ولی وقتی ی رتبه دو رقمی بیارم چرا0:)
من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقمکنن. ارمی ... Love your self .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین . ما گر ز سر بریده میترسیدیم در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 . ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش
حداقل صحبت کنم بگم من همه نمره هام ۲۰ عه اینطوری معدل منو میاری پایین💔😭😭
عزیزم وقتی اعتراض میزنی با جزئیات تصیح میکنن ولی معلما مطمئن باش با دست باز تصحیح کردن
خب من بمب انرژی هستم🙂 متاسفانه یا خوش بختانه حرفاتون ناراحتم نمیکنه.... دوست عزیز "میتونی هر جور دوس داری فکر کنی " وقتی داشتم اسم کاربری انتخاب میکردم دوست بچگیام پیام داد و کاربریم این شد😄 ناگفته نمونه که هنوزم عاشق عروسکممم😆
من میترسم مدرسه ها راحت قبول نکنن میخوام برم تجربی اما همه دوستام بهم میگن تو همه درسایه اصلیت ۲۰ ش ...
اره اهمیت نداره
من موقه حضوری نمرم 19.70 بود
مجازی رفت رو 16
من ریاضی رو افتادم
تجربیم با اجازه
من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقمکنن. ارمی ... Love your self .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین . ما گر ز سر بریده میترسیدیم در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 . ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش
مستمر نداده بهم.. مگرنه رو برگه اعتراض ندارم:) برگه ی دفاعی ۱۸ شده مستمرم داده ۱۸ با اینکه همه کار ...
اصلا بر فرض که بهت دادن و ده صدم رفت رو معدلت
واقعا تاثیری نداره
رو دبیرستان تمرکز کن