2777
2789
عنوان

میشه جواب بدید

90 بازدید | 19 پست

یه دختر ۱۴ساله توی فامیلمون عاشق پسر ۲۱ساله شده 

خودشو به آب و آتیش میزنه براش 

چیکار کنیم از سرش بیوفته لطفا جدی جواب بدین 

واقعا نگرانشم

چقدر شبیه دوست منه 

راهی ندارم خدا بهتون صبر بده

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

می دونم کاملا درکش می کنم  ولی آخرش هم این عشق به جایی نمی‌رسد  دوستتون چند سالشه

اونم ۱۵ ۱۴سالشه 

عاشق پسر ۲۲ ساله فامیل  شده 

رل هم زدن ت گوشی فک کنم کات کردن اخر سر یه سری حرف زشت بهم زد منم دیگه کلا ارتباطمو قطع کردم 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

به پسر ۲۱ساله آخه  هفت سال تفاوتتت؟

ببخشید این رابطه از اساس اشتباهه ..ولی من فک میکنم 7 سال  خوبه شاید پسره یکم عاقلتر از این باشه

جوری نشود که سهمت از دنیا را فراموش کنی..دنیا نصیب توست باید از دنیا سهم برداری.. عین صاد 
اونم ۱۵ ۱۴سالشه  عاشق پسر ۲۲ ساله فامیل  شده  رل هم زدن ت گوشی فک کنم کات کردن اخر ...

اهان شما باهاش قطع ارتباط کردید؟ 

می دونید اون دختره روز و شبش شده گریه برای پسره 

میگه من فقط همون می خوام 

تو گوشش نمیره که باید پسره رو ول کنه

اهان شما باهاش قطع ارتباط کردید؟  می دونید اون دختره روز و شبش شده گریه برای پسره  میگه ...

قطع ارتباط که نه ولی گفت دیگه جوابتو نمیدم کمتر ...بگو منم گفتم باشه 

الان رفته شهرشون مسافرت دقیقا همونجایی که پسره هست 

اونم  این اواخر خوب شده بود ولی میدونستم بره اونجا باز اونو سمت خودش جذب میکنه کلا خیلی مارمولک بود 

اما اوایل کات کردنش خیلی گریه و اینا میکرد مثله اینکه

خب به نظرتون من با این دختر چیکار کنم  یعنی فاصله هفت سال خوبه؟

پسره چجوریه ؟خانواده اش ؟

جوری نشود که سهمت از دنیا را فراموش کنی..دنیا نصیب توست باید از دنیا سهم برداری.. عین صاد 
قطع ارتباط که نه ولی گفت دیگه جوابتو نمیدم کمتر ...بگو منم گفتم باشه  الان رفته شهرشون مسافرت ...

🥹🥹اما دختر عمه  من دختر خیلی خوبی بود همیشه تو درستش همه چیش موفق بود ولی الان چند ماهه که خوابو خوراک ندارع 

خودمم عشقو تجربه کردم می دونم چه طوریه ولی این دختر الان باید فقط به درسش فکر کنه

پسره چجوریه ؟خانواده اش ؟

پسره رو من می شناسم پسره خوبیه مودبه 

خانوادشم وضع مالیشون تقریبا خوبه 

ولی من بحثم سن دختر عمه که ۱۴سالشه فقط 

می دونید نه غذا می خوره نه حموم می‌ره 

میگه زندگی بدون اون پسر برام معنایی نداره 

البته عشقشون دو طرفست ولی برام عجیبه پسر ۲۱ساله چرا عاشق یه ۱۴ساله شده