2777
2789

مودی

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو بدترین حالت ممکنم ...فقط میتونم بگم افسرده 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم

میخاستم تاپیک بزنم اونقد شرایطم تابلوعه ترسیدم کسی بشناستم منم که زندگیم کف سایت پهن کردم،در حسرت عادی ترین چیزای زندگی دارم خفه میشم،اینکه شوخرم بعدازدواج فهمبدم موتور بلد نیست سوار شه اونقدررررر پیاده وتوگرمای جنوب رفتم واومدم تا بعد دعواها ورسوایی ها یادگرقت،اینکه خونواده خمسرم اعتقادنداشتن اصلا خونه بسازیم نه که بحث پول باشه نه اصلا اعتقادنداشتن ومن وقتی فهمیدم شوکه شدم اینکه شوهرم نباید ماشین کسیو قرض میگرفت نه دوست نه داداش نه دایی نه عمو هیچکه مادرشوهرم میگفت ما رسم نداریم ومن اونقدر پول تاکسی دادم رفتم واومدم که ذله شدم ولی بعدش بردارشوهرم نامزدشو با ماشین اقوام بردخریدوتفریح،اینکه الان دخترم شیرنمیخوره ومن تو اطرافیانم ندیدم بچه ای شیرنخوره😭😭😭یه بغض کهنه داره خفه م میکنه

..........