2777
2789
عنوان

جنسیت بچه 😇😇

234 بازدید | 34 پست

سلام خوبین دوستان دیروز رفتم سونو ۱۶ هفته دوروز بود ولی معلوم نشد گفت خیلی ضعیفه همون ک سونو میگرفت گفت حدس من به دختره وقتی کارشو تموم کرد گفت حتی جنسیت ننوشت حالا چیکارکنم

جای خوب رفتی؟طوری نیست هجده هفته برودیگه تا مطمئن بشی

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

عجیبه چطور شانزده هفته تشخیص نداده تو این هفته کاملا جنسیتش مشخصه

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چراصبرنکردی یباره آنومالی بری

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
جای خوب رفتی؟طوری نیست هجده هفته برودیگه تا مطمئن بشی

نمیدونم اولین بارم بود رفتم الان بنظرتون چقد درسته هرچی میچرخوند هیچی نگفت درمورد جنسیتش فقط کار ک تمام شد گفت ب احتمال خودم دختره

زنداداش منم ۲۰‌ام سونو داره دعا کنین نی‌نی پسر باشه مرسی

😐

مشکلی هست گلم؟

نه عزیزدلم ایشالاسالم باشه وهرچی دلش میخواد باشه

نه عزیزدلم ایشالاسالم باشه وهرچی دلش میخواد باشه

ممنون .‌‌.. چون نوه دختر داریم خیلی دوست دارم این یکی پسر باشه اگه بچه اول بود مهم نبود

هیچکس از اخرین خداحافظی با خبر نیست باهم مهربان باشیم
ممنون .‌‌.. چون نوه دختر داریم خیلی دوست دارم این یکی پسر باشه اگه بچه اول بود مهم نبود

ولی لطفا جلوش نگین این حرفو 

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه