2777
2789
عنوان

همش ب فکرشم

68 بازدید | 6 پست

بچه ها من چن شب پیش خواستگار داشتم همش فکرم پیش پسر عموم بود همش تو ذهنم خواستگارم رو باهاش مقایسه میکردم 

چن سال پسر عموم منو فریب داد بعد بهم رکب زد رفت دختراقوام مادریش رو نامزد کرد ولی ناخودآگاه همیشه تو ذهن منه

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

به خودت بیا دختر😶 پسرعموت بهت رکب زد تو زندگیت داری تباه می کنی! 

ناخودآگاهه .نمیدونم چیکار کنم

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
فراموشش کن 😑😑

کاری باهاش ندارم اصلا..ولی همش در حال مقایسه اون با خواستگارم بودم  هی تو ذهنم اونو تصور میکردم ک اومده خواستگاریم..پیش خودم میگفتم شب خواستگاریش چجوری بوده 

اگه موقعیتش خوبه  قبول کن ،وگرنه  واسه  حرص پسرعموت الکی  بله نگو،چون بعدا میایی ...

اصلا خوشم نیومد ازش  چون هم بیکار بود هم ب دلم نشست