2821
2789
عنوان

کلاس کنکور

199 بازدید | 17 پست

میگم بنظرتون کلاسای تام لند برای کنکور خوبن ؟؟ یعنی در حد کنکور و قبولی با رتبه بالا درس میدن ؟؟ اونایی که کلاسشون رفتن یا کنکور قبول شدن بگن بهم لطفا 

رشتم تجربیه

حالم اونجوریه که اخوان ثالث میگه: خواهم که به خلوت کده ای از همه دور، من باشم و من باشم و من باشم و من..... 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کلاس نرو فیم نبین این تجرببات منه

بعد کنکور دادی ؟ در اومدی؟

حالم اونجوریه که اخوان ثالث میگه: خواهم که به خلوت کده ای از همه دور، من باشم و من باشم و من باشم و من..... 
بستگی به معلم داره زیست تاملند حنیف عظیمی  شیمی کلاسینو مرادی  خوبن

اها 🌷

زیست پازوکی چی؟

منظورتو نفهمیدم😂♥️

یعنی اینکه خودت کنکوری بودی یا هستی؟؟ بعد دانشگاه دراومدی؟

ببین کلاس حضوری وقت زیادی میگیره بدرد نمیخوره  تو وقتت مهمه

مجازیم که احساس درکت اون لحظه کاذبه

باید خودت بخونی شاید خیلی طول بکشه ولی چیزی ک خودت بخونی هیچ وقت یادت نمیره هر بارم که دوره کنی تثبیت میشه دیگه لازم نیست هیچیو حفظ کنی

همه چیز بستگی به خودت داره اگر خیلی قوی نیستی کلاس برو اگر فکر میکنی خودت میتونی با تست زیاد به نکات ...

اها ممنون گلم 

من که تیزهوشانیم و کلا ما عادت کردیم خیلی درس بخونیم ولی خواستم شرکت کنم که عقب نیافتم یا چیزی رو از دست ندم

امسال اولین بارم بود که دادم هنوز هیچی معلوم نی ولی خوب بود 

ایشالا موفق باشی 💕

من خودمم جزو بهترین مدرسه نمونه دولتی  کشور درس خوندم پس به نظر من کلاس نرو و با مدرسه خودتون پ ...

اها مرسی💕

2825
2823
2791
2779
2792