2777
2789
عنوان

وایی😂💔+عکس

272 بازدید | 15 پست

من از برای مصلحت، در حبس دنیا مانده ام، حبس از کجا؟ من از کجا؟ مال که را دزدیده ام؟ تو مست مست سرخوشی من مست بی سر سرخوشم، تو عاشق خندان لبی، من بی دهان خندیده ام.. 

اگه یه وقت تعادلشو از دست بده با مخ میاد زمین

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چ دشویی کثیفی😐

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
اگه یه وقت تعادلشو از دست بده با مخ میاد زمین

دقیقا🤣🤣🤣

من از برای مصلحت، در حبس دنیا مانده ام، حبس از کجا؟ من از کجا؟ مال که را دزدیده ام؟ تو مست مست سرخوشی من مست بی سر سرخوشم، تو عاشق خندان لبی، من بی دهان خندیده ام.. 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز