2777
2789
عنوان

بیبی چک+ عکس

411 بازدید | 28 پست

بچه ها بیبی چک من چرا اینطوری شده؟

عکس اول رو ببینید؟میبینین یه خط منظم افتاده قسمت دوم؟

انگار هاله اش یه هاله خیلی بزرگه😐

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون دیگه هاله نیست

یا خرابه یا منفی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خرابه

۱۰ تومن پول بیبی چک بده اینم از این

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
خرابه یا جیش زیاد ریختی...یکی دیگه بزن.

۲ قطره ریختم

اولش که منفی بود بعد ۱۰ دیقه این طوری شد

ب هاله دل خوش نکن خواهر من

نه بابا میدونم۳ساله که استاد شدم برا خودم.هالشم هاله نیس آخه

تاحالا این شکلی ندیده بودم گفتم ببینم خرابه یا نه

۲ قطره ریختم اولش که منفی بود بعد ۱۰ دیقه این طوری شد

شایدم جای شیب دار گذاشتی پخش شده ....

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
شایدم جای شیب دار گذاشتی پخش شده ....

احتمالا.ممنونم از کمکت

عزیزم خواستی اپلیکیشن لیوم نصب کن واسه خانوماست خیلی خوبه بعد تست بارداری رایگان هم داره کمکت میکنه

ممنون از کمکت عزیزم