2777
2789
عنوان

ب دادم برسیدددددد

246 بازدید | 9 پست

فکم خیلی درد داره دارم میمیرم از درد جوری درد داره ک زده ب دندونام دندونای پایینمه 

چهار تای جلویی زیاد درد میکنه 

یکیشونم لق شده نمیدونم دوباره در میاد یا نه   

دیشب هم از درد خوابم نبرده 

نگو چرا دندون پزشکی نمیری چون هزار دفعه گفتم ب مامانم و اصلا براش مهم نبود برگشته میگه چرا هی بهم میگی خو ب تو نگم ب کی بگم؟ 

نگو خدت برو چون دندون پزشکی شهر ما خوب نیس هرکی رفته پیشش گند زده ب دندوناش 

باید بری ی شهر دیگ ک یکم از شهر ما دوره 

این دندونی هم ک لق شده دندون جلوییه و کامل تو دیده دوباره در میاد؟؟؟ میترسم در نیاد

ب چی نگا میکنی؟؟   

گریه کن و فشار بیار تا ببردت دکتر یا حتی خودت یجوری برو . باید از فکت عکس بگیره معلوم میشه کدوم دندونات خرابن. متاسفانه گرونه خرج دندون

ولی مجبوری . ان شاءالله خوب میشی

هرگز دلی را نشکن که دلت خواهد شکست..

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

گریه کن و فشار بیار تا ببردت دکتر یا حتی خودت یجوری برو . باید از فکت عکس بگیره معلوم میشه کدوم دندو ...

ی دندون خراب دارم بیچاره ساکته اون دندون بالاس 

متاسفانه این پایینی ها درد دارن همشون حالا نمیدونم فکمه یا دندونم ک این جوریه 

ب چی نگا میکنی؟؟   

عزیزم اونن دتدون لق شده دست بهش نزن ریشه دندونات عفونت کرده

هر چه سریعتر آموکسی سیلین و مترونیدازول بخر ۸ ساعت یکبار بخور تا عفونتش از بین بره

از هر قرص دو ورق بگیر ژلوفن هم بگیر برا دردت

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی
عزیزم اونن دتدون لق شده دست بهش نزن ریشه دندونات عفونت کرده هر چه سریعتر آموکسی سیلین و مترونیدازول ...

مرسی 

بعد این دندون لق شده اگ افتاد در میاد؟؟؟ 

اخه دندون جلومه توی دیده دقیقا جلوی جلوو 

زشته اگ نباشه

ب چی نگا میکنی؟؟   

نه عزیزم. اگه بیفته تحت هیچ شرایطی درنمیاد.فقط دندونهای شیری بعد از افتادن درمیان که مربوط به زمان بچگی هستن. تو هفده سالگی تمام دندونها دائمی هستن و افتادنشون یعنی از بین رفتن اون دندون واسه همیشه. 

اگه بیفته هیچ چاره ای واست نمیمونه بجز ایمپلنت که واقعا سخته و هزینش خیلی زیاده. همین الان خود من چون دندون جلوم افتاده باید برم ایمپلنت کنم واحدی ده میلیونه.ضمن اینکه دندونپزشکم گفته برای اینکه به دندون ایمپلنت شده فشار نیاد مجبورم دندونهای عقبم رو هم که قبلا شکستن ایمپلنت کنم. یعنی مجموعا پنج تا دندون که میشن پنجاه میلیون. همین ایمپلنت هم چندین ماه طول میکشه و تو این مدت ظاهر آدم بد میشه. درنتیجه تا دندونت نیفتاده خیلی سریع به هر قیمتی که شده خودت رو برسون به یه دندونپزشکی خوب چون اگه بیفته خیلی کارت سخت میشه

کلا دندونپزشکی رفتن اذیت کننده و پرهزینه ست اما همین که حس کردی دندونت مشکل داره سریع برو دندونپزشکی. دیرتر رفتن فقط باعث پیچیده تر و پرهزینه تر شدن مشکل میشه. من فقط چون برای چند تا کار ساده دست دست کردم الان چند ساله مرتب مجبورم برم دندونپزشکی و هنوز، که هنوزه دندونهام کلی مشکل دارن