2777
2789
عنوان

جنین تشکیل نشده

784 بازدید | 26 پست

سلام خانما میشه لطفا کمکم کنید؟

من ۳ تا سونو دادم پنج هفته و شش هفته و شش هفته و ۵ روز،که توی همشون ساک بارداری و کیسه زرده بود ولی جنین مشخص نبود،البته سن بارداری طبق پریودم ۲ هفته با سونوگرافیم متفاوت،

دکتر سونوگرافی گفت هنوز چند درصدی امید هست که جنین تشکیل شه ولی دکتر خودم گفت الکی صبر‌میکنی،

با توجه به اینکه من هرچقدرم فعالیت کردم هیچگونه لکی نداشتم و اینکه علائم بارداری و کامل دارم مثل حساسیت به بوها، تهوع معده درد،سنگینی و درد سینه،

امکان داره جنین تشکیل بشه؟

و اینکه شنیدم اگه تشکیل نشه خودش میافته،امکان داره خودش نیافته مجبور شم کورتاژ کنم؟!

چون قبلا کورتاژ کردم میترسم برام ضرر داشته باشه

ممنون میشم راهنماییم کنید

شرایطت مثل عمه منه بنظرم صبر کن انشالله تو هفته های آینده تشکیل میشه قلبش

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من تجربه ندارم ولی برات دعا میکنم که انشالله قلبش تشکیل بشه

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم
ببخشید میپرسم،شما دقیقا توی تایم تخمک گذاریتون اقدام کردید؟

اره تاپیک زدم براش😊

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

صبر  کن ولی امید نداشته باش که یه موقع بهت ضربه بدتری بخوره 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

باتوجه به اینکه 6 هفتع  کیسه زرده دیده شده و ساک  شک نکن امکانش خیلی زیاده تا هفته آینده دیده بشه 

خوذم ام همینجور بوذم 6 هفته رفتم  سونو  گفت برو ده 

ده روز دیگه بیا اگه دیده نشد برو واسه سقط 

نا امید شدم

ولی طلاقت نیاوردم یه هفته بعد رفتم دیده شد قلبش هم تشکیل 

خدا که بخو اد همه چی میشه

ان شاء الله که قلبش و هفته آینده بری سونو دیده شه توکل کن به خدا

نگرانی خودش خوب نیست