ستا۱۲ مدیر عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 428 عنوان میگن اراکیا ذاتشون خرابه | مشاهده متن کامل بحث + 3009 بازدید | 57 پست من خودم هروقت اینو میشنیدم برخورد میکردم باهاشون ولی العان واقعا میکم بیشتریاشون ذاتشون خرابه ادم خوب هم دارن ولی بیشتریاشون واقعا کارشون شده گول زدن نابود کردن خالی کردن جیب مردم همش به خاطر پول 1401/04/15 | 02:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
موطلایی_مامانش عضویت: 1399/09/16 تعداد پست: 2867 اراک شهر زیبا و خوش آب و هوا بازار سرپوشیده با فتیرهای خوش عطروطعم با کلی آدم های خوب زنانی که واقعا خانه داریشون تکه و آش جو و ترخینه و هزاران هزار چیزهای خوب...
ستا۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 428 زشته واقعا این حرف .میدونید این حرف توهین به تمامی مردم این شهره ..و حق الناسه.. حق الناسه اون بالاهایی که سر من اومده اونی که نفر به نفر دیگه رحم نمیکنه تا میتونن میخان فقط پول بگیرن ازشون اینا چی
دختر_تابستانی_ام عضویت: 1400/07/11 تعداد پست: 2549 عهههه🤣 ۲۰ سال پیش من با پدر خدابیامرزم رفت روستا بود کوچیک بودم تغذیه بود اونجا یادمه خدا رحمتشون کنهباز خوب یادت مونده😁 ]مسکوت[
saraـmiko عضویت: 1401/03/31 تعداد پست: 287 دوستانی که قصد دعوا با اسی دارند لطفا یه سر بیان با منم دعوا کنن بلکه برم درسمو بخونم نصفه شبی پلاس ... اعتیاد آور خر ش و خوب اومدی منم همش اینجا پلاسم یکی بیاد جمعم کنه ببره کمپ ترک نی نی سایت😩 بخند شایسته یماه🌙نیست غمگین باشد♡~♡بارویاهات بخواب وبا اهدافت بیدار شو🎈🧸
نیلی۹خوش۹قلب۹۹ عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 1735 خدا رحمتشون کنه باز خوب یادت مونده😁 عزززیزززم ❤💋 یارب ، نظر تو برنگردد ...برگشتن روزگار سهل است...
تورو_سننه_قربونت_برم عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 2424 اعتیاد آور خر ش و خوب اومدی منم همش اینجا پلاسم یکی بیاد جمعم کنه ببره کمپ ترک نی نی سایت😩 دستمو بگیر با هم بریم.ببندمت به تخت ترکت بدم معتااااد
saraـmiko عضویت: 1401/03/31 تعداد پست: 287 دستمو بگیر با هم بریم.ببندمت به تخت ترکت بدم معتااااد 👋بگیر دستمو تا پشیمون نشدم بخند شایسته یماه🌙نیست غمگین باشد♡~♡بارویاهات بخواب وبا اهدافت بیدار شو🎈🧸
تورو_سننه_قربونت_برم عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 2424 👋بگیر دستمو تا پشیمون نشدم خب ما رفتیم تا من این بچه رو درستش کنمخداحافظی کن بریم دیگه
ستا۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 428 مسخرست واقعا یاد بگیریم رفتار غلط چند نفر رو به قومیتشون که ممکنه به غیر اونا شامل صد ها ادم ... من خودم اراکی ام شاید چند نفر بد باشن چرا تو ابن سن من ادم خوب با من برخورد نمیکنه چرا از مربی تا دکتر تا راننده ماشین سنگین تا صاحب خونه و... همشون بد هستن فقط فکر پول وخراب کردن بقیه کو پس نفرات خوبش
1371mahtab_ عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 437 حق الناسه اون بالاهایی که سر من اومده اونی که نفر به نفر دیگه رحم نمیکنه تا میتونن میخان فقط پ ... عزیزم واقعا متاسفم.. ولی نمیشه ب تمام مردمش نسبت داد ... کلا اگ ی نفر از ی شهر رفتارش بد باشه نمیشه واسه همه مردمش اینو گفت
saraـmiko عضویت: 1401/03/31 تعداد پست: 287 خب ما رفتیم تا من این بچه رو درستش کنم خداحافظی کن بریم دیگه بریم دیر شد خداحافظ همگی بچه ها اسی و نزنید دختر خوبیه من برم فعلا🖐🏾 بخند شایسته یماه🌙نیست غمگین باشد♡~♡بارویاهات بخواب وبا اهدافت بیدار شو🎈🧸
ستا۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 428 بریم دیر شد خداحافظ همگی بچه ها اسی و نزنید دختر خوبیه من برم فعلا🖐🏾 عزیزی
ستا۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 428 عزیزم واقعا متاسفم.. ولی نمیشه ب تمام مردمش نسبت داد ... کلا اگ ی نفر از ی شهر رفتارش بد باشه ... به خدا به خاطر یک اشتبا۶ دکتر تا یک قدمی مردن رفتمو برگشم ولی چی شد صاحب خونه ای هیچ وقت رحم ندارن فقط فکر پول هستن مردمی که تو اوج گرفتاری فقط فکر این هستن پول ازت بگیرن سودشون بشه