2777
2789
عنوان

کسی بن مژه زده؟

252 بازدید | 12 پست

چند روز بعد درد داشتین. میگن درد داره. خارش داره. 

چکار کردین آروم شدین. 

چقدر میشه هزینش؟ 

حین کار درد داره؟ 

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

حین کار که نه بی حسی میزنه ...

بعدشم هر کسی فرق میکنه برا مادرم فقط ورم داشت برا من درد میکردو میسوخت ۱ شبانه روز فقط مسکن میخوردم میخابیدم  بعدشم فقط پمادشو میزدم من چون با خط چشمم بود ۳۵۰ شد و ترمیم جفتشم ۱۵۰ راضی بودم

خدایا بامید تو🧡🧡یکی از کله نارنجی های فیت شو🧡🧡 هیچکس از کم خوردن نمرده😬😅منم میتونم کم بخورم 🥴ورزشم که حتما دارم🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀ قدمم. ۱۶۵با وزن ۹۲۱۰۰ شروع کردم 😬.۲ تیر ماه ۱۴۰۱  .هدف اول  ۹۰ قبلا کاهش داشتم🥈بازم میتونم🏆 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام من زمستون زدم فکنم حدود ۷۰۰ درد داشت حین کار بازوم رو فشار میدادم ولی بعدش درد نداشتم خارش ه ...

چرا دوست من میوه چشام یکم درد داره. اونجا ک بن مژه زده 

حین کار که نه بی حسی میزنه ... بعدشم هر کسی فرق میکنه برا مادرم فقط ورم داشت برا من درد میکردو میسو ...

چرا دوست نداری عزیزم

حین کار که نه بی حسی میزنه ... بعدشم هر کسی فرق میکنه برا مادرم فقط ورم داشت برا من درد میکردو میسو ...

هم بن زدی هم خط چشم؟ 

چرا دوست من میوه چشام یکم درد داره. اونجا ک بن مژه زده 

خب اره اونقدری نیس که از درد بعدش بترسی

مثل اینکه چجوری بگم

امیدوارم برات پیش نیومده باشه ولی بعضی وقتا شب خیلی گریه میکنی صبح که بیدار میشی چشمات پف داره و انگاری درد میکنه

اونجوری هست بنظرم

خب اره اونقدری نیس که از درد بعدش بترسی مثل اینکه چجوری بگم امیدوارم برات پیش نیومده باشه ولی بعضی ...

عکس یه ساعت بعدم رو الان پیدا کردم ورمشم زیاد نیس هستی بفرستم؟چون برمیدارم فورا

هم بن زدی هم خط چشم؟ 

اره بالا خط چشم پایین بن 

خدایا بامید تو🧡🧡یکی از کله نارنجی های فیت شو🧡🧡 هیچکس از کم خوردن نمرده😬😅منم میتونم کم بخورم 🥴ورزشم که حتما دارم🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀ قدمم. ۱۶۵با وزن ۹۲۱۰۰ شروع کردم 😬.۲ تیر ماه ۱۴۰۱  .هدف اول  ۹۰ قبلا کاهش داشتم🥈بازم میتونم🏆 

چ خوشگل شده مبارکت باشه

فدات