میتونه بدون علائم جسمی هم باشه؟من چند باری دچار استرس بی دلیل شدم...مثلا تا صبح از شدت دلشوره بی دلیل نخوابیدم...شده تا حالا دلت هری بریزه...همش اون حالتی بودم...جوری که از شدت دلشوره و اضطراب بی خودی احساس ببخشید حالت تهوع گرفتم...اما علائم دیگه مثل درد قلب و سرگیجه و اینا که میگن همراه پانیک نداشتم هیچوقت
خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
چیزی که کافئین داشته باشه مثل قهوه، نوشابه و... نخورده بودی؟
تیروئیدت پرکار نیست؟
حداقل سالی یک بار همه تیروئیدتون رو چک کنید حتی اگه سالم بوده
گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ... اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفتهای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آنها، مخلوط زبانها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
یا امام حسین ۶ساله منتظرم ...قربونت برم آقا جان میشه امسال تا اربعین منم مامان بشم چشم انتظاری خیلی سخته....یا امام حسین قربونت برم..من ناامید محضم کمکم کن😭😭😭💔💔
عزیزم سعی کن دمنوش های آرامبخش بخوری خواهرم حملات پانیک داشت خیلی بدبود معدشم کلا داغون شد الان قرص اعصاب میخوره تو هم سعی کن قبل رسبدن به اون مرحله خودتو آروم کنی با مشاور حرف بزن ببین چی اذیتت میکنه چقطعا یچیزی پشت این استرس ها هست گلم حتما حتما مشاوره یا روانشناس تنها کسی ک میتونه حالتو خوب کنه در قدم اول خوتی
گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
واقعا؟بعدش چی شد؟منظورم اینه که با پیشرفتش چه علائم دیگه ای داشتی
بعدش دست پام بی حس شد سوزن سوزن....من فکر کردم ام اس دارم با چه حالی رفتم دکتر نوشت ام آر ای مردم تا جوابش بیاد...بعدشم دکتر روانپزشک برام قرص نوشت ۶ماهه مصرف میکنم عالیه ام
یا امام حسین ۶ساله منتظرم ...قربونت برم آقا جان میشه امسال تا اربعین منم مامان بشم چشم انتظاری خیلی سخته....یا امام حسین قربونت برم..من ناامید محضم کمکم کن😭😭😭💔💔
همش حس میکردم قلبم درد میکنه رفتم نوار قلب ....نگو از استرسه
چون منم کمکاره قرص میخورم گاهی که دوز داروم بالامیشه تیروئیدم به سمت پرکاری میاد کمخواب و با تپش قلب میشم
گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ... اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفتهای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آنها، مخلوط زبانها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/