2821
2789
یعنی نگفتن بارداری یا نه؟ هنوز فولیت ازاد نشده یعنی مگ امپول ازادسازی نزدی؟؟؟

یدونه ازاد شده احتمالا این ی فولیکول دیگه اس چزا زدم اون احتمالا تا الان ازاد شده و اینکه بارداری اگ باشمم بلفرض الان مشخص نمیشه

یدونه ازاد شده احتمالا این ی فولیکول دیگه اس چزا زدم اون احتمالا تا الان ازاد شده و اینکه بارداری اگ ...

اها بسلامتی من فکر میکردم فولیکول هزادشه تا ددره بعد دیگ فولیکول بالغ نمیشه😑😑😑موعد پریودت چندمه عزیزم؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من سونو ضخامت اندومتر اینا اوکی بود ی فولی 22هم تو تخمدان راست بود کیست اینام نبود همه چی اوکی بود

چ خوب واقعا ک ی فولیکول خوب داشتی هنوز میتونی اقدام کنی اگر یک درصد قبلیه نگرفته باشه هنوز فرصت داری...

بی بی چک بزن دیگه من ذوق دارم بدونم بارداری یا نه الان بزنی ممکنه نشون بده😪ایشالا ک مثبته

خخخخخ من منتظر توام ببینم چی میشه اخه شما زودتر از من موعدتونه فکر کنم من هنوز اثر امپول تو بدنم هست حداقل باید ۱۴ روز بگذره  ک میشه یک شنبه هفته بعد

از اونطرف دکترم واسم ازمایش نوشته چهارشنبه بعد...من هیچ علائمی ندارم زیاد امید ندارم‌..

خخخخخ من منتظر توام ببینم چی میشه اخه شما زودتر از من موعدتونه فکر کنم من هنوز اثر امپول تو بدنم هست ...

میگن 14روز بعد امپول اگ مثبت باشه تاثیر امپول نیس و واقعا بارداری من امروز روز یازدهمه ک امپول زدم ولی شما زودتر از من زدی پریود من 30روزه اس

خخخخخ من منتظر توام ببینم چی میشه اخه شما زودتر از من موعدتونه فکر کنم من هنوز اثر امپول تو بدنم هست ...

14 روز بعد امپول بیبی چک نشون میده ....و اینکه من پریودم 30 روزه اس و امروز روز 11 امپولمه 

میگن 14روز بعد امپول اگ مثبت باشه تاثیر امپول نیس و واقعا بارداری من امروز روز یازدهمه ک امپول زدم و ...

منم خودم پریودی هام ۳۵ روزس 

روز ۱۴ ام  تیر امپول زدم ک تا امروز میشه ده روز...

عجله نکن عزیزم این دوسه روزم صبر میکنیم گرچه خودمم استرس میگیرم بهش فکر میکنم 😑ولی استرس واسمون خوب نیست ...

الان خوبی درد اینا نداری؟من تموم علائمم رف ینی جوری رف ک کاملا خنثی شدم فک نکنم باردار باشیم😑

سلام عزیزم منم کامل علائمم رفت من دیگ مطمئن شدم باردار نیستم...ایشالله ماه بعد 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز