2821
2789
عنوان

خیلی پشیمونم

522 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها، من با یه نفر آشنا شدم حدود یکسال و چند ماه پیش می‌گفت قصدش ازدواجه و خواستگاره، تو این یکسال کلی عکس دو نفره گرفتیم و گوشیمو می‌گرفت تو دستش خیلی از این حرکاتش بدم میومد و اخلاق خوبی هم نداشت چند روز خوب بود چند روز بد اخلاق میشد دو سه بار میخواستم ازش جدا بشم همش تهدیدم میکرد و نمی‌دونم کل گذشته ی منو از کجا فهمیده که با چند نفر دوست بودم و چکار کردم و من از رو بدبختیم باهاش میموندم تا اردیبهشت امسال کلا باهاش قطع رابطه کردم و شمارمو عوض کردم نسبت به تهدیداش هم بی توجهی کردم همش می‌گفت که عکساتو با شماره مجازی میفرستم برا فامیلا و خانوادت و... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان دیگه داره میشه دو ماه ولی اون همچنان داره مزاحمم میشه شماره خودمو نداره ولی زنگ میزنه رو تلفن خونمون و به خواهرم زنگ میزنه،دوستاشو وادار می‌کنه به خواهرم زنگ بزنن من به خانوادم نگفتم چه آدم پست و بیشعوریه و داره تهدیدم می‌کنه، من با برادر بزرگش و مادرش تلفنی حرف زدم ازشون خواستم که جلوشو بگیرن ولی هیچ فایده نداشته تازه متوجه شدم متاهل هست و سه تا بچه داره ، اینو وقتی زنگ زدم به برادرش فهمیدم، الان من تنها راهی که واسم موند این بود که برم شکایتشو بکنم و الان دور کارهای شکایتم و فقط محض درددل اینها رو اینجا مطرح کردم می‌خوام نظر شما رو هم بدونم چطوری از سرش خلاص بشم ؟ 

برو پلیس فتا شکایت کن

وقتی با نظرم موافق نیستی خواهشا ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم عقاید ادما باهم فرق داره 🦋یاد گرفتم فراموش کنم آدمایی رو که فراموشم کردن یا تو شرایط سخت ولم کردن... دعا کنید اونی که میخوام امسال بشه 🥺🥺 ان الله بالغ امره ♥️کتاب خیلی دوست دارم یکی از ارزوهام اینه وقتی ازدواج کردم رفتم خونه خودم یه قفسه کتاب داشته باشم ... ابجیا میشه برام صلوات بفرستین 🥺♥️                                 
2823
2791
2779
2792