2777
2789
عنوان

پیش چ دکتری برم

84 بازدید | 8 پست

من اصن اشتها ندارم همش حالت تهوع دارم غذا میبینم حالم بد میشه۲۱سالمه و مجردم بنظرتون باید برم دکتر تغذیه یا جای دیگه اگه میدونید خواهشاً بهم بگین 

تغذیه

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

این روش که میگم رو انجام بدی چنان اشتهات باز میشه که گاو رو درسته می خوری😁

برو عطاری بگو پودر چاق کننده افلاطون می خوام ؛

طریقه مصرف : روزی دو بار ؛ دو ساعت پیش از غذا ؛ دو قاشق غذا خوری بریز تو لیوان و داخلش آب بریز و کمی هم شکر درون لیوان بریز و خوب به هم بزن تا خوش طعم تر بشه ؛ این کار رو به مدّت یک هفته تا ۱۰ روز انجام بده و وقتی اشتهای شما باز شد مصرف رو قطع کن ؛ بعد از اون سعی کنید حتماً روزانه حتّی شده یک تا دو دقیقه خیلی آرام بِدَوید و هفته بعد دو دقیقه به این زمان اضافه کنید و بعد از قطع پودر افلاطون می تونید به صورت دوره ای هر سه ماه ، یک هفته از پودر کراتین WHEY استفاده کنید ؛ فقط یادتون باشه در هنگام شروع به دویدن یهو با سرعت ندوید زیرا ممکن است خدای نکرده بدن رگ به رگ بشه ، خوب است پیش از دویدن کمی نرمش های کششی انجام بدید😋

این روش که میگم رو انجام بدی چنان اشتهات باز میشه که گاو رو درسته می خوری😁 برو عطاری بگو پودر چاق ...

اا خیلی ممنون عزیزم ولی باید برم دکتر معده چون تا یه قاشق غذا خوردم انگار کلی غذاخوردم و صبحا اصن اشتها ندارم