2777
2789
عنوان

بچمو سقط کنم یا نه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 36 پست
شوهر من 5 سال بچه نخواست و نشد، حالا یه ماه خواست و شد، پس بستگی به شوهرت داشت که یکم مراقب می‌بود، ...

نه اینجوری نیست.اون دنیا به مادرش میگن مگه چاقو گذاشته بود زیر گلوت.گناش گردن منه همش الکیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایی که این بچه رو اینطوربهت هدیه داده مطمئن باش روزیشو هم میرسونه من ۱۲ساله دارم حسرت نداشتنسو میخورم هی میگم خدایامیشه یه روزی برای منم یه همچین معجزه ای پیش بیاد باردارهم شدم اما. پنج ماه پیش که پنجمین ماه بارداریم بودمجبورشدن که بوه روسقط کنم چون مشکل داشت با اینکه کاملا قانونی بود بازعذاب وجدان داشتم بعدشما میگی برم سقط کنم چراناشکری میکنی خواهرم

از کجا معلوم این بارداریتم سخت باشه؟ شاید اصلا اونجوری که فکر می کنی نباشه

به خاطر این مسائل میخوای بچه تو بکشی؟؟ 

خدا بهتون لطف کرده به بچه اولت لطف کرده براش همدم و همبازی فرستاده خیلیا حسرت و آرزوی بچه دارن، اونوقت خدا بی هیچ زحمت و اقدام خاصی بهتون این هدیه رو داده می خواین از بین ببرینش؟!؟ 

2803

با خدا معامله کن نگهش دار ان شاء الله خدا هم جواب این کارتو میده❤️

{فروا الی الله}  به سوی خدا فرار کنید🙂💖 من کلا احساسی میشم غلط املاییم توی تایپ میره بالا، بهم گیر ندین😁
خدایی که این بچه رو اینطوربهت هدیه داده مطمئن باش روزیشو هم میرسونه من ۱۲ساله دارم حسرت نداشتنسو میخ ...

قربونتون بشم ب خدا من دلم خونه از دیروز ک فهمیدم فقط دارم گریه میکنم 

میدونم صحبتای شمارم میفهمم برام دعا کنین 

منم بارداری خیلی سختی داشتم کلی درد و عذاب کشیدم 

من برای تک تکتون دعا میکنم پیش امام رضا هستم امشب هم میرم حرم با خودش همه چیو مطرح میکنم 

حتما برای شما هم دعا میکنم حتما 

شمام برام دعا کنین اگر قراره ک ب دنیا بیاد بچه سالم و صالحی باشه و تمام 

2804
چرا خدا به کسی که میخواد نمیده اونوقت به کسی که نمیخواد خیلی راحت میده خدایا حکمتتو شکر

ب منم راحت نداد گلم منم چن سال پیش میخواستم هر کار کردم نشد حتی دارو مصرف کردم اما مشکل پیش اومد از لحاظ مالی برامون دیگ اقدام نکردم 

من براتون دعا میکنم 

دلم ی جوری شد این طوری گفتید شما و یک کاربر دیگ 

حتما نگهش میدارم امیدوارم خدا کمکم کنه 

برام دعا کنین 

دلتون از حرف من نشکنه 

من خودم عاشق بچم اما شوهرم در نهایت بی رحمی میگ نمیخوام دعا کنین برام

قربونتون بشم ب خدا من دلم خونه از دیروز ک فهمیدم فقط دارم گریه میکنم  میدونم صحبتای شمارم میفه ...

انشالله گفتین امام رضاهستین بغض گرفتم انشالله به حق اون امام رضا که پیشش هستین بارداری راحتی داشته باشید وپاقدم کوچولوتون پرازخیر وبرکت باشه 

2805
ب منم راحت نداد گلم منم چن سال پیش میخواستم هر کار کردم نشد حتی دارو مصرف کردم اما مشکل پیش اومد از ...

ایشالا بارداری راحتی داشته باشی مطمئن باش شوهرتم عاشق این بچه میشه شاید الان نه ولی وقتی دنیا بیاد خودش از حرفش پشیمون میشه برای ما هم دعا کن خدا به دلمون نگاه بندازه

ممنونم امیدوارم فقط سالم باشه چون نمسدونستم یکم دارو خورده بودم

انشالله سالمه نگران نباش 

منم نمیدونستم و فلوکنازول که رده پرخطر دارویی هست میخوردم خیلی استرس داشتم ولی با چند دکتر مشورت کردم آخرش فهمیدم داروی غیر مجاز دوماه اول بخوری اگر باعث سقط نشه نقصی ایجاد نمیشه یعنی اثرش صفر و ۱۰۰ هستش ، غربالگری ها و آنومالی رو انجام بده کامل خیالت راحت بشه عزیزم

خدایا شکرت...
2801