2821
2789
عنوان

سوتی😁

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 36 پست

اووووم بزار فک کنم🤔

اهااااا بدترینشه😂⁦🤦🏻‍♀️⁩

دوستم اومده بود خونمون منم جو گیر بودم کلا رو ابرا بودم که دوستم اومده پیشم و حول کردم تو پذیرایی داشتم کیک میبریدم آنقدر قسمت کیک کوچیک بود که به دوستم دادم بعد مادرم به دوستم گفت دخترم خودت بخور تعارف نکن این رژیمی میبره😣 آبروم رفتتتتتتتت تازع فهمیدم چه سوتی دادم تا یادم میاد دلم میخواد سرم بکوبم به دیوار😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا یه دفعه هم صبح دیر از خواب بیدار شدم رفتم دست و صورت بشورم از دستشویی که اومدم بیرون بابام از آشپزخانه اومد بیرون گفت تخم مرغ من نخوردم من یهو جو گیر شدم گفتم نه ممنون نمیخوام یه لبخند ملیح زد گفت کی گفته که تو بخوری میخواستم بگم تخم مرغ نخوردم چون روش مگس نشسته کسی دیگه هم نخوره 🤧😂

یکیش همین دیشب بود😂

داشتم درس می‌خواندم مادرم برام قهوه آورده بود منم آنقدر ذوق کردم که لیوان از دستش بگیرم هنوز انگشتش با بند لیوان بود گفت یواش برای تو آوردم . دلم میخواست اونجا کلا محو‌ بشم😂

اووووم بزار فک کنم🤔 اهااااا بدترینشه😂⁦🤦🏻‍♀️⁩ دوستم اومده بود خونمون منم جو گیر بودم کلا رو ابر ...

😂😂😂ای خداا

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

یکیش همین دیشب بود😂 داشتم درس می‌خواندم مادرم برام قهوه آورده بود منم آنقدر ذوق کردم که لیوان از د ...

حالا خوبه جلو خانواده خودت سوتی میدی عب نداره حالا فک کن جلو مردم از این سوتی ها میدادی ..🤣😂

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

2824
2823
2791
2779
2792