تو زندگی ما معمولیا، هیچکس دلتنگ ما نمیشه، فقط ما دلتنگ دیگران میشیم...
ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵
پاشو برو آخرین شانست رو امتحان و بهش پیام بده نزار این که چرا یه بار دیگه امتحان نکردم هم واست بشه ح ...
اگه یه ذره میل به برگشتن داشت وقتی عکساموگذاشتم استوری واتسب و تک تکشون رو سین زد یه پیام میداد! چون این یه چراغ سبز محسوب میشد ولی چیکار کرد ؟! رفت تا سه روز آنلاین نشد !!!
ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!