2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اگه شرایطشو داری برو کلاس رانندگی شرکت کن هنوز دیر نشده

گواهی نامه دارم خانوادم میگن خودت بشین یاد بگیری کلاس پول نده

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین
گواهی نامه دارم خانوادم میگن خودت بشین یاد بگیری کلاس پول نده

بهشون بگو یه جلسه برم اگه دیدم خوب نیست دیگه نمیرم

البته خونواده درست میگن شما کلاس هم بری ولی وقتی تنهایی بشینی و تمرین کنی خیلی بهتر یاد میگیری

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
به نظرتون تاثیر داره واقعا ؟ حس میکنم خودم خوب نیستم

خیلی شنیدم با چله کسا حاجت روا شدن برای ازدواج . . ‌. از طرف امام حسین هدیع کن ب مادرش خانم فاطمه زهرا س ... سر یک ساعت معین مثلا ۱۰ شب .... // اینکه شما خوب هستید یا نیستید مهم نیست ... مهم اون اهل بیت کریمه هستن که دل شکسته رو بهتر میخرن ... برای منم دعا کن عزیزم❤حاجت روا باشی

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما 🙂🙂                             غافل از آن که خدا هست در اندیشه ما 
خیلی شنیدم با چله کسا حاجت روا شدن برای ازدواج . . ‌. از طرف امام حسین هدیع کن ب مادرش خانم فاطمه زه ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی🙏🌷🌷

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی🙏🌷🌷

خواهش میکنم _ بحق خانم فاطمه زهرا س حاجت رواییتو تا پایان چله ات بنویسی همین تاپیک ❤❤

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما 🙂🙂                             غافل از آن که خدا هست در اندیشه ما 
خواهش میکنم _ بحق خانم فاطمه زهرا س حاجت رواییتو تا پایان چله ات بنویسی همین تاپیک ❤❤

امیدوارم 😔❤