2821
2789
عنوان

بارداری

80 بازدید | 5 پست

سلام دوستان.من یه کیست ۶ سانتی دارم داخل رحمم تازه متوجه شدم.بعدش دوبار بی بی چک زدم مثبت بود سینهام درد داشت و زیر شکمم هی میگرفت.امروز شدید دل درد دارم و سینهامم دیگه درد نداره بی بی چک زدم منفی اومد.پ ر یود هم نشدم.دارم دیوونه میشم😔بعدش دکتر گفت بخاطر کیستت بزرگه اجازه نمیده بچه بمونه کسی مثل من بوده؟؟؟

33 سالشه سه تا بچه داره. چند وقته تلاش میکنه برای بچه چهارم. پارسال همینجوری حامله شد بعد رفته بود سونو گفته بود تو رحمت یه کیسه هس که پر از دونه شده حالا نمیدونم دونه چی بوده

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه هنوز تحت نظر دکتره چندبار دکترشو عوض کرده گلی حامله نشده

البته کیست نبودها، دکترش گفته بود یک کیسه اطراف جنین رو میگیره و نمیذاره رشد کنه تو 6 هفته رشدش متوقف شده بود

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز