2777
2789
عنوان

ریزش موی ارثی

2630 بازدید | 42 پست

بچها من همه کاری کردم انواع دکتر،آزمایش ،دارو ،چیزای گیاهی و...!

شما چجوری کنار اومدین با قضیه ریزشتون؟چجوری تونستین به از دست دادنش توجه نکنید؟و تمرکزتونو بزارید رو یه چیز دیگه و به خوبیای دیگتون فکر کنید؟چند سال طول میکشه آدم کچل شه و اون الگوی ارثی کامل بشه؟!

هیچ فایده ای ندارد... منم مثل شمام... بزن به بی خیالی... اگرم پول داری بکار...

چجوری میشه بیخیالش شد؟من موهام بشدت قشنگ بوده و پر از دست دادنش خیلی برام سخته.هنوز به مرحله کاشت نرسیده اما میترسم زود سرم خالی بشه🥲

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ارثیو نمیدونم _ولی من خودم ریزش مو بدی گرفتم قرصم اصلا جواب نمیداد موقتی بود_موهام داشت از بین میرفت  شامپو لامینین حاوی مانیوکسیدل بگیر جلدش قهو ه ایه واقعا برا من خوب بود حتما امتحان کن باعث رشد مجدد موهم میشه 

دیگه قول دادم دخترخوبی باشم چیزی نگم کاربری هفتممه 😏از سال 92 سابقه حضور در نی نی سایت دارم😊✌

راستش خیلی سخته ، لی باید بمذیری یه مدت افسرده میشی ولی به مرور تسلیم میشی کنار که نمیشه اومد باید عادت کنی

یک من خودم سیپروترون کامپاند و اسپیرنولاکتون میخرم از ۱۹ سالگیم الان سه چهار سال هنوز کچل نشدم یه چیزایی دارم رو سرم قابل قبول ولی خوب احتمالا اون روز میرسه

میگم کار کنم پول در بیارم شوهرم نکنم .... اینجوری دیگه ب ام مهم نیست جایی رفتم کلاه گیس میزارم و یا حجاب میگیرم تهش اینه دیگه..‌‌

ولی میتونی بری بچسبونی رو سرت کلاه گیس طبیعی بهش میگن پروز مو.... دو سه سال یه بار میری عوضعش میکنی مثل موی واقعی 

راستش خیلی سخته ، لی باید بمذیری یه مدت افسرده میشی ولی به مرور تسلیم میشی کنار که نمیشه اومد باید ع ...

منم مجردم هنوز.من عاشق موهام بودم چقدر پر و قشنگ بود.منم چهار ساله درگیرم ولی هنوز مشخص نیس ولی نگران اون روزم که ببینم کف سرم کامل مشخصه.دلم میخواد تو موهام دست بکشم و نریزه ،شونه کنم و نبینم ریخته همش دلتنگ موهامم که نمیریخت