banooyejangal مدیر استارتر عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 702 عنوان سویق و چاقی 749 بازدید | 13 پست سلام دوستان خوبید؟میخوام سویق بخرم برای چاقیچه نوع سویقی بهتره؟اگه سویق جو و گندم و کنجد رو باهم قاطی کنم تاثیرش بهتره؟سویق هفت جوانه چطوره؟کلا تجربه داشتید؟ میشه بگید؟ قد: ۱۶۰ وزن فعلی: ۴۳ وزن هدف: ۶۰ امروز: ۱۴/۴/۱۴۰۱یعنی میشه منم تپلی شم؟🥺 1401/04/14 | 15:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fate80me عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 993 نظری نمیدم فعلا دارم قرص سیپرو میخورم برا چاقی🚶🏻♀️ این!کاربری مال دوستم بوده ازش گرفتم سوالی درمورد تاپیکای قبلی نپرسید ممنون ❤️🌹
asman_m عضویت: 1401/02/15 تعداد پست: 1793 من ی ماه خوردم اثرش کم بود طول میکشه ولی موثره من ترکیب پودر جوانه گندم و برنج و سنجد استفاده میکنم
asman_m عضویت: 1401/02/15 تعداد پست: 1793 نظری نمیدم فعلا دارم قرص سیپرو میخورم برا چاقی🚶🏻♀️ عوارض و برگشت داره یا ن
77negar عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 2542 منم سویق گرفتم از ی پیج اینستا یکم تاثیر داشت یه کیلو اضافه کردم ولی دیگ حوصله نداشتم بخورم😂
گلبهی عضویت: 1396/04/24 تعداد پست: 4444 از پیج سورنا فود بگیر خودش میکس های جالبی داره و سویق هاش تازه و هفتگی تولید و ارسال میشه.مشاوره هم نیده عالیه عالی sorena_fod سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
fate80me عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 993 عوارض و برگشت داره یا ن من هنوز چهار روزه میخورم گفتن ک خواب اوره خیلی ولی من زیاد خوابم تغییر نکرده عوارضی هم ندیدم هنوز🤌🏻میگن برگشت داره وقتی قطع کنی ولی در حد چند کیلو 🌚 این!کاربری مال دوستم بوده ازش گرفتم سوالی درمورد تاپیکای قبلی نپرسید ممنون ❤️🌹
banooyejangal مدیر استارتر عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 702 نظری نمیدم فعلا دارم قرص سیپرو میخورم برا چاقی🚶🏻♀️ چه مدته میخوری؟ تاثیری هم داشته؟ قد: ۱۶۰ وزن فعلی: ۴۳ وزن هدف: ۶۰ امروز: ۱۴/۴/۱۴۰۱یعنی میشه منم تپلی شم؟🥺
banooyejangal مدیر استارتر عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 702 من ی ماه خوردم اثرش کم بود طول میکشه ولی موثره من ترکیب پودر جوانه گندم و برنج و سنجد استفاده ... مثلا تو یک ماه چقدر اضافه کردید؟ قد: ۱۶۰ وزن فعلی: ۴۳ وزن هدف: ۶۰ امروز: ۱۴/۴/۱۴۰۱یعنی میشه منم تپلی شم؟🥺
fate80me عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 993 چه مدته میخوری؟ تاثیری هم داشته؟ چهار روزه ب همین زودی اثر نمیکنه ...هفته دیگه نتیجه رو بهتون میگم🌚 این!کاربری مال دوستم بوده ازش گرفتم سوالی درمورد تاپیکای قبلی نپرسید ممنون ❤️🌹
banooyejangal مدیر استارتر عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 702 منم سویق گرفتم از ی پیج اینستا یکم تاثیر داشت یه کیلو اضافه کردم ولی دیگ حوصله نداشتم بخورم😂 😂😂😂تو چه مدتی؟ قد: ۱۶۰ وزن فعلی: ۴۳ وزن هدف: ۶۰ امروز: ۱۴/۴/۱۴۰۱یعنی میشه منم تپلی شم؟🥺
asman_m عضویت: 1401/02/15 تعداد پست: 1793 مثلا تو یک ماه چقدر اضافه کردید؟ ی کیلو من خیلی سخت وزن اضافه میکنم چون هرچی غذابخورم فایده نداره...امیدوارم از سویق جواب بگیرم سویق اشتهارم زیاد میکنه راستی
banooyejangal مدیر استارتر عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 702 ی کیلو من خیلی سخت وزن اضافه میکنم چون هرچی غذابخورم فایده نداره...امیدوارم از سویق جواب بگیر ... من که شنیدم تنها کاری که میکنه همین افزایش اشتهاست🤔 قد: ۱۶۰ وزن فعلی: ۴۳ وزن هدف: ۶۰ امروز: ۱۴/۴/۱۴۰۱یعنی میشه منم تپلی شم؟🥺