2789
عنوان

مادر روانی

2545 بازدید | 16 پست
مادرم کلن مشکل روانی داره خواهشاً حرف بیخود نزنید همه مثله مادر شما خوب نیستن

از دستش دارم مشکل اعصاب میگیرم کلا افسرده شدم شب و روز فحش کشم می‌کنه و حرفای زشت و نسبت های زشتی بهم میده که روحمم خبر نداره نمیزاره برم سرکار یه مدت سرکار بودم هرچی پول داشتم بهش دادم ولی بجای تشکر و دست درد نکنه میگه تو ج..نده ای فلان شده ای اشکمو که  در میاره خوشحال میشه میخام نفرینش کنم از نظر من دیگه مردن هم پدر هم مادر

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تا زمانیکه سکوت کنی همینه، هر حرفی زد هر فحشی داد به خودش برگردون. داد زد تو بلند تر داد بزن. کتکت زد تو هم بزنش. اینجور آدما دیوار بچه هاشونو کوتاه دیدن 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

اختلافتون سر چیه؟

چرا بهت فوش میده؟

از نظر مادرت چه اشتباهی کردی که بهت فوش میده؟

توجه کن نگفتم چه اشتباهی کردی گفتم از نظر مادرت چه اشتباهی کردی.سوء تفاهم نشه

بلندترين فرياد دنيا اشکى است که بی صدا از گوشه ی چشم جارى مى شود 😔

بی خیال بابا میخواستن نیارن انگار ما گفتیم به این دنیای مزخرف بیارنمون

گوه خوردن به دنیا آوردن به خاطر یه خوش گذرونی بدبختم کردن از همه چیز محرومم کردن الآنم تبدیلم کردن به یه آدم روانی

حالا خانم میخاد شوهر کنه هنوز هیچ نسبتی با یارو نداره میخاد بیارتش وسط ما زندگی کنه اونم تو یه اتاق چند متری فک نکنم تاحالا  یارو رو دیده باشه

اختلافتون سر چیه؟ چرا بهت فوش میده؟ از نظر مادرت چه اشتباهی کردی که بهت فوش میده؟ توجه کن نگفتم چ ...

نمیدونم از روزی که بدنیا اومدم از من خوشش نمیومد تشنه به خونمه از بچگی فقط تو سرم زدم جلوی همه مسخرم میکرد کتکم میزد کوچیکم میکرد فقط داداشامو محبت میکرد حتی داداشم اشتباهی کنه به من فحش میده من با اینکه دختری بودم که تا این سن خودمو پاک نگه داشتم جلوی برادرام میگه ج..نده فاحشه برو فلان کار کن دوست پسر بگیر خرجتو بده من ندارم بهت بدم وقتی گریه میکنم میگه دلم خنک شد خوشحال میشه همیشه میگه دوست دارم مثله من بدبخت بشی شوهرت معتاد باشه طلاقی بشی 

ابرو برامون نزاشته الان میخاد برای سومین بار ازدواج کنه هرکس هم میاد گولش میزنه میره بخاطر یه مرد غریبه بهم فحش میده میگه باید جلوش خم و راست بشی

نمیدونم از روزی که بدنیا اومدم از من خوشش نمیومد تشنه به خونمه از بچگی فقط تو سرم زدم جلوی همه مسخرم ...

چند سالشه مادرتون؟شما چند سالته؟

دوست پسر نگیری هااااا چون دور از جونت اگه پسری با احساساتت بازی کنه آسیب روحی می بینی.

بهترین راه صحبت با یه مشاوره خوب و کاربلده.

چند سالشه مادرتون؟شما چند سالته؟ دوست پسر نگیری هااااا چون دور از جونت اگه پسری با احساساتت بازی کن ...

۴۴سالشه

من۲۰سال

اگه دوست پ..سر باشه خوب باشه قبول میکنم

منم انسانم محبت میخام توجه میخام

قبلنا عاشق شدم با احساساتم بازی شد

ولی از رو نمیرم ک

۴۴سالشه من۲۰سال اگه دوست پ..سر باشه خوب باشه قبول میکنم منم انسانم محبت میخام توجه میخام قبلن ...

بنظر من اگه پسری دختری رو بخواد میاد خاستگاریش.

تاپیک های روزانه رو ببین خدا میدونه چندتاش در مورد اینه که پسرا با دخترا کات می کنن. دخترا آسیب روحی می بینن.

انشاء الله یه کیس مناسب برای ازدواج برات پیدا میشه.

بخدا توکل کن.

در مورد مامانت هم حق ازدواج و زندگی داره حتی اگه چندمین بارش باشه که داره ازدواج می کنه.

آدم واسه پیری هم همدم میخواد.مامان شما که دیگه جوونه.۴۴ سال سن زیادی نیستش.

این نظر منه. اینجا هم تبادل نظره.لطفا هر کی با نظر من مخالفه ریپ نزنه. چون خوشم از بحث کردن نمیاد.