2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دردشو کنترل کردم

ولی همش خوابم میاد همش گشنمه، انقدم لباس شستم پوست دستم کنده شد

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

وای منم دقیقا الان دل دردو کمردرد دارم بچه امم تازه خوابید اینقد اذیتم کرده از صبح که الان بی حالم

منم چرا پسرل نمیشن هرچی بدبختی برای دختره😖😖

از هیچی نترس چون ما خدا رو داریم

چجوری دردشو کنترل کردی؟

از دو هفته قبل هر شب دمنوش گل خوردم

دیگه درد شدید ندارم فقط اولش درد خفیف تا متوسط

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

من که از خدامه پریود بشم

یا نمیشم یا وقتی میشم دست و پا شکسته

منتظرم بشم تا برم دکتر دارو بگیرم برا اقدام بارداری

هنوز ۲۹ سالمه اما حس میکنم دارم یائسه میشم

سابقه یائسگی زودرسم داریم

ناله نکن از نعمتی که خدا بهت داده...مثل بقیه درست ردش کن ... اینجا خیلیا هستن با قرص ب زور پریود میشن یا از خداشونه پریودشون منظم بود ک بتونن بچه دار شن

دلت میخواست این زنانگی رو خدا ازت بگیره.... اگر زنی و زنانگی داری پس از داشتن آپشناش لذت ببر و شکر گزار باش

عشقم همسرم