2789

تنبلی تخمدان داری

.من وقتی چروک، زیر چشماتم بیوفته دوست دارم.من اونجایی که همه چیو باختی هم دوست دارم.توو اوج خوب نبودنت هم دوست دارم.اصلا من آدم دوست داشتن تو، تو روزای تنهایی و سختیتم.🤍🌸برای تویی که عاشقتم♡..................                             با احترام عاشق فردی با۱۲ سال اختلاف سنی شدم🙂💞بهتره هم و قضاوت نکنیم ما رسالت قضاوت و نداریم رفیق هروقت مشکل داشتید میتونید بگید براتون یاسین بخونم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تنبلی تخمدان هست فک کنم

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓

عزیزم روز چندم پریود رفتی سونو؟

اینجا نوشته پلی کیستیک هستی و تخمدان هات یه کم بزرگ شده. قبلا از قرص های کلومیفن و لتروزول (داروهای باروری) اینا استفاده کردی؟ یه فولیکول خوبم داری

لطفا برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ♥️1400/9/10 دخترم به دنيا اومد 😍 1400/9/19 آسموني شد 😭🖤 خدا جونم آخه چرا انقدر زود دخترمو بردي پيش خودت؟ من مامان خوبي نبودم براش؟ آخه خدا جون ٩ روز خيلي كم بود واسه ديدن اون صورت نازش واسه بغل كردنش واسه گرفتن دستاي كوچيكش😭 خدا جونم تو رو به بزرگيت قسم به دل شكسته م يه نگاهي بنداز یه نی نی سالم و صالح بهم هدیه بده خودت میدونی حالم چقدر بده با هدیه ت حالمو خوب کن خدا جونم ایشالله ماه بعد بیام نی نی سایت و بگم منم بچه دار شدم و ۹ ماه بعدش هم بیام بگم خدا رو شکر نی نی جونم صحیح و سالمه 🤲♥️
عزیزم روز چندم پریود رفتی سونو؟ اینجا نوشته پلی کیستیک هستی و تخمدان هات یه کم بزرگ شده. قبلا از قر ...

پپریود نبودم تموم شده بود  ولی پیش دکتر بردم گفت تنبلی نداری همه چی اوکیه یعنی میتونه رو عکس فهمیده باشه؟

دکتر خوبی هم هست گفت اشتباه کردن تنبلی نداری

پپریود نبودم تموم شده بود  ولی پیش دکتر بردم گفت تنبلی نداری همه چی اوکیه یعنی میتونه رو عکس فه ...

میدونم عزیزم منظورم اینه که چندمین روز از دوره ت بود؟. میخوای یه جا دیگه سونو برو انشالله که تنبلی نباشه. ولی نگفت چرا تخمدان هات بزرگ شده؟

لطفا برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ♥️1400/9/10 دخترم به دنيا اومد 😍 1400/9/19 آسموني شد 😭🖤 خدا جونم آخه چرا انقدر زود دخترمو بردي پيش خودت؟ من مامان خوبي نبودم براش؟ آخه خدا جون ٩ روز خيلي كم بود واسه ديدن اون صورت نازش واسه بغل كردنش واسه گرفتن دستاي كوچيكش😭 خدا جونم تو رو به بزرگيت قسم به دل شكسته م يه نگاهي بنداز یه نی نی سالم و صالح بهم هدیه بده خودت میدونی حالم چقدر بده با هدیه ت حالمو خوب کن خدا جونم ایشالله ماه بعد بیام نی نی سایت و بگم منم بچه دار شدم و ۹ ماه بعدش هم بیام بگم خدا رو شکر نی نی جونم صحیح و سالمه 🤲♥️
۹ امین روز نه چیزی نگفت دیگه

قبلا داروی باروری مصرف کردی؟

نه اصلا مجردم اخه

اها خب انشالله كه چيزي نيست بازم يه جا ديگه سونو برو