2777
2789
عنوان

تفاوت بین پسر +دختر

457 بازدید | 26 پست

واقن چرا اگ پسر با هزار نفر باشه اما دختر فقط با یه نفر حرف بزنه بزرگترین جرم دنیاس حتی خود ما دخترا وقتی خودما دخترا بفهمیم میگیم خدا مرگش بدع ک با فلانی بوده اما پسر باشه میگیم پسره دیگه. یاخانواده ی پسره میره همجا میگه دختر افتاده ورگل  پسرم چرا ی درصد امکان نمیدن پسره مقصره یا یدرصد امکان نمیدن همو دوست دارن چرا باعث جداییشون میشن؟؟ 

از زمان قرون وسطی اینجور عقاید هنو پابرجاس

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما نمیگیم پسره دیگه

هرزگی دختر پسر نداره ولی متاسفانه تو جامعه ما همه چی برا پسر عادیه برا دختر بد

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

ما نمیگیم پسره دیگه هرزگی دختر پسر نداره ولی متاسفانه تو جامعه ما همه چی برا پسر عادیه برا دختر بد

دیقا واقن چرا اینجوریه بعد دولت ما حرف از اینکه ما اسلامی هستیم میزنه تو. دولت اسلامی هیچ فرقی بین دختر ث پس نیی خیلی فرق های دیگه خم بین دختر و پسر میزارن مث دیه و... 

دیقا واقن چرا اینجوریه بعد دولت ما حرف از اینکه ما اسلامی هستیم میزنه تو. دولت اسلامی هیچ فرقی بین د ...

اتفاقا عزیزم من داری اشتباه میزنی از زمان پیامبر میگفتند که مرد میتونه چهار تا زن داشته باشه ولی زن نمیتونه و اینکه اجازه شوهر همه جا لازمه و اینکه شب زفاف لازم برای باکره بودن دختر ممکنه تعلیق بشم و گزارش بزنن ولی حقیقت دیگه

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

خوب دخترا حساسا نمیشه دلشون به چند نفر بدن اما پسرا سنگن  فرق نداره باکی باشن

ن بحث من اینه ک چرا دختر نمیتونه با پسر حرف بزنه و اگر بزنه براش حرف میسازنن ولی اگ پسری با هزارتا دختر باشه بفهمن میگن طوری نیس پسره

عزیزم مگه الان دختری داریم با پسر حرف نزده باشه نگو هست سرم میکوبم دیوار

ولی خب من نمیتونم جلوی بابا مامانم با پسره عمه یا وـــ خودم حرف بزنم درحد ی سلام🤷🏻‍♀️🥴