elika_21 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 1553 عنوان خبر بارداری 405 بازدید | 22 پست بیاین بگین خبر بارداریتونو چطوری به خانواده ها دادینمن هم خیلی دوست دارم زود بگم همم خجالت میکشمشوهرمم خجالت میکشه میگه رو من حساب نکن وقتی من نبودم خودت بگو پیشنهادتون چیه ؟ و اینکه کی گفتین ؟؟ 1401/04/14 | 11:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kodaaaaaa3333 عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 10461 شوهرم همه رو خبر دار کرد ک زهرا بارداره خوشحال خوشحال ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
kingmobina عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 4741 من باردار نشدم ولی تا کسی باردار میشه ت فامیل شوهرهاشون هما رو خبردارمکنن خواستن شجاعت میخواد داشتن لیاقت👌❤
elika_21 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 1553 شوهرم همه رو خبر دار کرد ک زهرا بارداره خوشحال خوشحال چ خوب بارش از رو شما برداشته شدشوهر منکه فقط میگه مامان بابا ها بدونن تازه خواهراشم به زور مد قبول کرد اونم درصورتی که شوهرتشون نفهمن ولی نمدونم هنوز چطوری بگم که هم هیجانی باشه همم خجالت نکشم
گلپری۲ عضویت: 1400/08/20 تعداد پست: 1265 شوهرم همه رو خبر دار کرد ک زهرا بارداره خوشحال خوشحال یه جعبه شیرینی بگیرین برین خونه مادرشوهر جان و مادر خودتون پرسیدن به چه مناسبت بگین نوه دار شدین دیگه خودشون بقیه رو خبردار میکنن زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه
باوفاااا عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 4565 من چهار ماهه به مادرشوهرم گفتم و شوهرم گفتیک ماهه به مامانم گفتم و خودم گفتم۶ماهه بودم همه فهمیدن و کلی پشت سرم حرف زدن ک بیچاره ها حتما به زور از خدا گرفتن نخواستن بگن ک چشم نیان 😑 درصورتی ک من ناخواسته باردار شدم اون موهایی که با رفتنت سفید شدو رنگ کردم ، دیگه نیا : )
kodaaaaaa3333 عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 10461 چ خوب بارش از رو شما برداشته شد شوهر منکه فقط میگه مامان بابا ها بدونن تازه خواهراشم به زور مد قبول ... من شوهرم ب دوستاش گفته بود ب همه..چن سال منتظر بودیم مردم خجالت ازمون نکشیدن هرروز سوال میکردن ما حالا خجالت بکشیم ؟من ب دوستام همه گفتم بدون خجالت ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
elika_21 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 1553 من باردار نشدم ولی تا کسی باردار میشه ت فامیل شوهرهاشون هما رو خبردارمکنن اره ما هم همینطور ولی چ کنم من شوهرم با بقیه فرق میکنه تو این قضیه خجالت میکشه از اینکه منو مادر کرده 😅
بامبویشم عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 984 سعی کن زود اطلاع ندی اوایل چهار ماهگیت اطلاع بده 🛑 لایک نکن 🛑
گلپری۲ عضویت: 1400/08/20 تعداد پست: 1265 چ خوب بارش از رو شما برداشته شد شوهر منکه فقط میگه مامان بابا ها بدونن تازه خواهراشم به زور مد قبول ... بزرگا بفهمن مطمین باش یک ساعت بعد کل فامیل فهمیده بسپار به خودشون فقط به مامان و بابا ها بگین خودشون به بقیه میگن زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه
elika_21 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 1553 من چهار ماهه به مادرشوهرم گفتم و شوهرم گفت یک ماهه به مامانم گفتم و خودم گفتم ۶ماهه بودم همه فهمید ... حرف بقیه هیچ موقع تمومی نداره خوب کاری کردی که دیر گفتی در جواب میگفتی اره اوقعا از چشم و نظر شما ها میترسیدم
elika_21 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 1553 سعی کن زود اطلاع ندی اوایل چهار ماهگیت اطلاع بده حتی به خانواده ها اخه من بارداری اولمه و هیچ اطلاعی ندارم دوست دارم یکی باشه راهنماییم کنه یکی مثه مامان و مادر شوهرم که تجربه کافی دارن حتلا در کنارش باباها هم میفهمن دیگه
elika_21 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 1553 بزرگا بفهمن مطمین باش یک ساعت بعد کل فامیل فهمیده بسپار به خودشون فقط به مامان و بابا ها بگین خودشون ... اتفاقا میخوام فامیل نفهمه و به مامان بابا ها تاکیید کنم مطلقا نگن مشکلم اینه که چه جوری به خودشون بگم 😅
بامبویشم عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 984 حتی به خانواده ها اخه من بارداری اولمه و هیچ اطلاعی ندارم دوست دارم یکی باشه راهنماییم کنه یک ... عزیزم شما زیر نظر دکتر هستی و اینکه ماشالله نی نی سایت هست هر سوالی داشته باشی بچه ها جواب میدن 🛑 لایک نکن 🛑
elika_21 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 1553 یه جعبه شیرینی بگیرین برین خونه مادرشوهر جان و مادر خودتون پرسیدن به چه مناسبت بگین نوه دار شدین دیگ ... مادرشوهرم اینا که سفرن بخوام تا موقع برگشتنوشن صبر کنم میشه اولایل محرم تقریبا شوهرم میگه به اونا تلفنی بگیم ولی حیف نمیشه غافلگیر شدنشونو دید