2777
2789
نرووو..همش باید دنباله مشتری باشی اعتماد به نفست پایین میاد مردم دیگه بری طرفشون فرار می کنن چون انق ...

مممنونم بابت راهنمایی تون 🙏🙏🙏پس بیشتر فکر میکنم دختر عموم چسبیده ول نمیکنه میگه برای ساعت ۶ وقت آموزش گرفتم میرم نشد میام بیرون😑

[QUOTE=243533089]باید خیلی اعصاب داشته باشی ، چون چرت و پرت و وعده های الکی زیاد میدن بهت انتظار نداشته باش تو چند م ...[/QUOTEپیجم فالوراش زیاده ۵هزار خوبه قبول میکنن ..همسرم راضی نیست ولی طرف دختر عمومه موندم تو رو دربایسی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بهش بگو عزیزم ممنون نتورک دوست ندارم اینم بگم بگی دوست ندارم همش می خواد متقاعدت کنه که نه نتوورک عالییهه تو گوش نکن  تا چند وقتم دست از سرت برنمیدارن بهش بگو تو یه سال و نیم  کار کن دیدم پیشترفتتو منم میام 

واقعا خواهر یعنی نرم ؟

اگه مجردی و وقت داری وهزینه زیاد نت مصرف کردن و تبلیغات داری بروووو

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰
فکر نکنم چون شما تو بازاریابی ضعیف بودین بقیه هم نتونن  بازاریاب واقعی التماس نمیکنه

چرا دیگه ،اونا بهش میگن پیشنهاد دادن ولی از پیشنهاد دادن وبازار یابی گذشته میشه التماس.

من الان دوسه ماهه تواین کارم به هرکی گفتم بیا میگه از دنگ وفنگ وجلسه ها ومشاوره هاش خوشمون نمیاد وتوهین مدت من همش ۶۰تومن درآمد داشتم🤐

میدونی چقدررر نت مصرف کردم

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰