2777
2789
عنوان

شب ادراری

| مشاهده متن کامل بحث + 7072 بازدید | 98 پست
همون بحث ها و صحبت های معمول که تو هر خونه ای میتونه باشه  

بعضی وقتا امکان داره بخاطر تنش باشه و تا وقتی هم حل نشه هر چقدر هم دارو بخورن رفع نمیشه تو نت بزن بخون 

اگه لازم بود برین پیش روانشناس 

بیشتر مربوط به روانه تا جسم

بعضی وقتا امکان داره بخاطر تنش باشه و تا وقتی هم حل نشه هر چقدر هم دارو بخورن رفع نمیشه تو نت بزن بخ ...

اطرافم بچه های طلاق هستن که به بدترین نحو پدر مادر جدا شدن بچه آواره ولی خیلی راحت شب تا صبح میخوابن بدون شب ادراری اینا رو میبینم میگم فکر نکنم به استرس ارتباط داشته باشه

اینقدر این مشکلم برام سخته هر مطلبی باشه میخونم تا کمکم کنه ولی فعلا موفق نشدم 

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اطرافم بچه های طلاق هستن که به بدترین نحو پدر مادر جدا شدن بچه آواره ولی خیلی راحت شب تا صبح میخوابن ...

این فقط یکی از دلایله شایدم بخاطر این نباشه

بچه ها با هم فرق دادن بعضیا ارومن شیطونن بعضیا حساسن

روحیاتشونم فرق  داره

تو یوتیوب فکر کنم کلی ویدیو باشه اونا رو ببین اگه لازم شد  روانشناس ببر 

ایشالا که حل بشه🧡

ممنونم از راهنماییت  امضات هم خیلی قشنگه من تو راهیم رو بخاطر همین آیه نگه داشتم و سقط نکردم

سلامت باشی ان شاالله

آیه های قرآن همه‌شون نورن یکی از یکی قشنگتر

ولی این آیه به نظرم تو این سایت خیلی نیازه، کاش خیلیا ببیننش

خیلی کار خوبی کردی عزیزم🌸الهی که عاقبت بخیری و خوشبختی بچه هات رو ببینی

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
شب ادراری بچه ها نیاز به درمان  داره احتمالا روانپزشک بتونه درمان کنه یسر ببرینش اگر زیاده ضرر ...

روانپزشک و مشاور خوب تو شهرمون نیست یکی از دوستان شماره مشاور تلفنی دادن از اون طریق امیدوارم کمکی بهم بشه

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 
روانپزشک و مشاور خوب تو شهرمون نیست یکی از دوستان شماره مشاور تلفنی دادن از اون طریق امیدوارم کمکی ب ...

آره روانپزشکها مشاوره تلفنی ام دارن منم اتفاقا یکی میشناسم دکتر کیانا قاسمی پزشک خوبی هستن تلفنی ام مشاوره داره. ایشالا ک مشکلتون زود تر حل بشه    

بله دکتر داریوش محمدی توی جنت اباد(تهران)

بله ایشون جز بهترین پزشکان هستن. پدر من دنبال اورولوژ خوب میگشت . ایشون بهمون معرفی کردن و الان پدرم خیلی بهتر شده

قبلا پیش 3 4 تا دکتر رفته بودیم ، بی فایده بود. اما دکتر محمدی سریع تشخیص دادن مشکل چیه

09378717536خانم عالمی

پسر من هم ۶ سالشه همه جوره مراعات میکنم قرص و اسپری هم جواب نداد البته پیش فعالی داره و دارو میخوره ابن دکتر که شماره گذاشتید میتونه شب ادراری و درمان کنه خسته شدم هیچ دعواش نمیکنم اما خودش خجالت میکشه 

پسر من تا ده سالگی شب ادراری داشت هیچ دارویی اثر نکرد دیگه ده سالش شد قطع شد فقط یادمه یه اسپری دکتر ...

سلام درمورد پسرانتان که شب ادراری داشتند سوال داشتم می تونید کمکم کنید

عزیزم اصلا حق نداری به روی پسرت بیاری و بخوای دعواش کنی،، و استرس بهش وارد کنی اون که گناهی نداره و ...

عزیزم اصلا حق نداری به روی پسرت بیاری و بخوای دعواش کنی،، و استرس بهش وارد کنی اون که گناهی نداره و ...