2777
2789
عنوان

شب ادراری

7072 بازدید | 98 پست

پسرم هفت سالشه شب ادراری داره دکترم بردم ایمی پرامین داد یک ماه استفاده کرد خوب بود الان دوشب هست بازم خیس میکنه همه جوره رعایت میکنیم از مایعات نخوردن و دستشویی بردن 

کسی هست تجربه داشته باشه کمکم کنه؟؟ حدود دوماه دیگه زایمانمه دارم از استرس این بچه داغون میشم پیش کی بذارمش خیس نکنه آبرومون بره

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 

عزیزم من خودم بچگیام با این مشکل درگیر بودم

دکتر به مامانم گفته بود هر شب قبل خواب، دو سه تا دونه فلفل سیاه نکوبیده شده بده بخورم

من خودم دقیق یادم نمیاد ولی خب مامانم میگه من با همون فلفلا خوب شدم

اصلا طعم بدی نداره

مثل قرص میذاشتم انتهای زبونم و قورت میدادم

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

پسر من تا ده سالگی شب ادراری داشت هیچ دارویی اثر نکرد دیگه ده سالش شد قطع شد فقط یادمه یه اسپری دکتر داده بود تو بینی اش میزدیم اون موقع نمیکرد ولی تا اون اسپری را قطع میکردیم باز میکرد تو هم موقع زایمان ات از اسپری استفاده کن فکر کنم اسم اسپری دسموپرسین بود

خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ابروتون بره

این یه مشکل اورولوژیستیه

معمولا بیشتر بچه هادارن و باید درمان بشن.

پسر برادرم تا۷سالگی داشت

شکر خدادرمان شد

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
عزیزم من خودم بچگیام با این مشکل درگیر بودم دکتر به مامانم گفته بود هر شب قبل خواب، دو سه تا دونه ف ...

تند نبود اذیت بشی؟؟ 

یجا خوندم سیاه دونه بدین بچه بجوه به پسرم دادم حالش بد شد 

پسر من تا ده سالگی شب ادراری داشت هیچ دارویی اثر نکرد دیگه ده سالش شد قطع شد فقط یادمه یه اسپری دکتر ...

قرص هم اثرش فقط موقع استفاده هست قطع میشه دوباره برمیگرده به قبل

چرا ابروتون بره این یه مشکل اورولوژیستیه معمولا بیشتر بچه هادارن و باید درمان بشن. پسر برادرم تا۷ ...

همه که مثل شما درک ندارن 

بفهمن بچم رو سرزنش میکنن

همه که مثل شما درک ندارن  بفهمن بچم رو سرزنش میکنن

اره متاسفانه

کدوم شهری؟

بیا بزارش پیش من.

خواهرانه میگم

اصلا تعارف نیست

با بچه هام بازی میکنه شماهم فکرت راحت میشه

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
همه که مثل شما درک ندارن  بفهمن بچم رو سرزنش میکنن

شب ادراری کودک اول ببرید پزشک معاینه کنه اگه مشکل جسمی نباشه بعد باید با مشاور کورک صحبت کنین

چون شب ادراری جزو علائم شایع اضطراب کودکان هست

عزیزم اصلا حق نداری به روی پسرت بیاری و بخوای دعواش کنی،، و استرس بهش وارد کنی اون که گناهی نداره و دست خودش نیست،، دختر من تا نه سالگی این مشکل رو داشت و پسرم الان 8سالش هست هنوز بعضی اوقات داره،، دکتر هم یه سری دستور داد مثل همینایی که گفتید ولی آخرش گفت ممکنه درطول روز چیزی بهش استرس وارد کرده باشه،، واینکه اصلا جایی تعریف نکن حتی برای خواهرت که پسرم شب ادراری داره،، چون بعضی وقتها میشه سوژه خنده،، یا تو دعواهای بچگونه سرکوفتش میزنن

شب ادراری کودک اول ببرید پزشک معاینه کنه اگه مشکل جسمی نباشه بعد باید با مشاور کورک صحبت کنین چون ش ...

دکتر بردم جسمی بررسی شد مشکلی نداشت 

شهرمون هم کوچیکه مشاور خوب نداره اصلا 

اره متاسفانه کدوم شهری؟ بیا بزارش پیش من. خواهرانه میگم اصلا تعارف نیست با بچه هام بازی میکنه ش ...

لطف داری مهربونم 

امیدوارم شرایط زایمانم طوری باشه که شب شوهرم بتونه خونه پیش پسرم باشه

اولش امیدوار بودم تو دوران بارداریم بچم درمان بشه که دیگه ناامید شدم