2777
2789
عنوان

شب ادراری

| مشاهده متن کامل بحث + 7072 بازدید | 98 پست
تو تایم زایمانت به  باباش بسپار قرصشو بده

خودش بزرگ شده شب میشه میره قرص میخوره ولی دیگه الان قرص هم میخوره بازم خیس میکنه

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اصلا حق نداری به روی پسرت بیاری و بخوای دعواش کنی،، و استرس بهش وارد کنی اون که گناهی نداره و ...

من سعی کردم خیلی رعایت کنم استرس نگیره و.. 

الان پشیمونم اطرافیانم هرکدوم بچشون وقتی خیس کرد دعواش کردن خوب شد بچه دیگه خیس نکرد 

دکتر گفت هرشب ساعت کوک کن ساعت مثلا ۳ ببرش دستشویی بعد یه ماه هرشب خودش منو همون تایم صدا میکرد من م ...

خوابش خیلی خیلی سنگینه شاید علت شب ادراریش هم همین باشه 

منم نمیتونم با این وضعم ببرمش دستشویی 

قبل بارداریم میبردمش حتی تو دستشویی خواب بود باید نگهش میداشتم نیفته

سلام من خیلی بچه بودم این مشکل رو داشتم مامانم میگفت مثانه ام اسپاسم شده بود و قرص باکلوفن خیلی ریزه مصرف میکردم 

تلاش کن 💪طلاش کن✨😎                                                                                                                 برای موفقیت هممون یه صلوات بفرست🥰
سلام من خیلی بچه بودم این مشکل رو داشتم مامانم میگفت مثانه ام اسپاسم شده بود و قرص باکلوفن خیلی ریزه ...

من اولین بار که پریود شدم شب اش از استرس جام را خیس کردم خیلی حس بدیه

خدایا شکرت

خوابش خیلی خیلی سنگینه شاید علت شب ادراریش هم همین باشه  منم نمیتونم با این وضعم ببرمش دستشویی ...

منم خوابم خیلی خیلی سنگینه و این مشکل رو داشتم تا حدود ۱۰ ۱۱ سالگی بعد دیگه درست شد الان هم وقتی استرس میگیرم تکرر ادرار شدید میگیرم

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
سلام من خیلی بچه بودم این مشکل رو داشتم مامانم میگفت مثانه ام اسپاسم شده بود و قرص باکلوفن خیلی ریزه ...

میشه از مادرت بپرسی مشکل مثانه شما رو چطور تشخیص دادن؟ پیش چه دکتری رفتین؟

خوابش خیلی خیلی سنگینه شاید علت شب ادراریش هم همین باشه  منم نمیتونم با این وضعم ببرمش دستشویی ...

از پدرش کمک بخواه عزیزم سعی کنید شب مایعات زیاد نخوره بنظرم طبق تجربم ممکنه اسپاسم مثانه باشه که با خواب عمیق تو شب مثانه شل میشه 

تلاش کن 💪طلاش کن✨😎                                                                                                                 برای موفقیت هممون یه صلوات بفرست🥰
منم خوابم خیلی خیلی سنگینه و این مشکل رو داشتم تا حدود ۱۰ ۱۱ سالگی بعد دیگه درست شد الان هم وقتی است ...

خیلی سخته برام سه چهار سال دیگه صبر کنم تا خوب شه

دلم میخواد یه راهی پیدا کنم زودتر درمان شه

از پدرش کمک بخواه عزیزم سعی کنید شب مایعات زیاد نخوره بنظرم طبق تجربم ممکنه اسپاسم مثانه باشه که با ...

چندین ساله شب مایعات نمیخوره ولی تاثیری نداره 

قبلا چند شب یکبار بود الان هر شب هست 

خیلی سخته برام سه چهار سال دیگه صبر کنم تا خوب شه دلم میخواد یه راهی پیدا کنم زودتر درمان شه

آره واقعا خیلی بده من به خاطر مشکلی که داشتم شب هیچ جا نمیتونستم بمونم و باید برمیگشتیم خونه 

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....