پسرم هفت سالشه شب ادراری داره دکترم بردم ایمی پرامین داد یک ماه استفاده کرد خوب بود الان دوشب هست بازم خیس میکنه همه جوره رعایت میکنیم از مایعات نخوردن و دستشویی بردن
کسی هست تجربه داشته باشه کمکم کنه؟؟ حدود دوماه دیگه زایمانمه دارم از استرس این بچه داغون میشم پیش کی بذارمش خیس نکنه آبرومون بره
فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
خوابش خیلی خیلی سنگینه شاید علت شب ادراریش هم همین باشه منم نمیتونم با این وضعم ببرمش دستشویی ...
منم خوابم خیلی خیلی سنگینه و این مشکل رو داشتم تا حدود ۱۰ ۱۱ سالگی بعد دیگه درست شد الان هم وقتی استرس میگیرم تکرر ادرار شدید میگیرم
وقتی می مانی و می بخشی فکر میکنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
خیلی سخته برام سه چهار سال دیگه صبر کنم تا خوب شه دلم میخواد یه راهی پیدا کنم زودتر درمان شه
آره واقعا خیلی بده من به خاطر مشکلی که داشتم شب هیچ جا نمیتونستم بمونم و باید برمیگشتیم خونه
وقتی می مانی و می بخشی فکر میکنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....