2777
2789
عنوان

چادر اری یا نه

814 بازدید | 35 پست

سلام خانما تا 5_6 سال پیش همه ی فامیل های ما پدری و مادری چادری بودن الان ماشاالله خیلی پیشرفت کردن و گذاشتن کنار. 

فقط منو خواهرم موندیم من حجابم خیلی سفت و سخت نیست چون گرما حالمو بد میکنه.

اگر روسری رو سفت ببندم حالم بد میشه خیلی معمولی چادر میپوشم حالا به خیلیا زور اومده همش میگن شما هم بردارید بردارید. 

چه جوابی بدم. من چادرمو دوست دارم واقعا.

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️

اگه خودت دوست داری که حرف دیگران برات مهم نباشه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

بگو به خودم مربوطه...یا بگو دوست دارم چادر

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیشرفت رو که کردن از این جهت که پوشش مورد علاقشونو انتخاب کردن

پیشرفت شما هم میتونه این باشه که بگی پوششت چادره و بقیه حق دخالت ندارن 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )

پیشرفت کردن گذاشتن کنار ؟ یعنی هرکی میپوشه عقب مونده هست ؟  ...حتما اگر درست با چادر حجاب ندارید چادر رو بزارید کنار ..چون هم شماُیل خوبی نداره هم اسم چادر خراب میشه و هم شما معذب و ناراحتید لزومی نداره کاری کنید که خوشحال نیستید باهاش

اگر خوبه که بپوشی اگر ناراحتی نپوش

روسری نخی و نازک بزن 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

مگه هرکی هر چی گفت باید جواب بدی ؟!

به خاطر حرف بقیه چادروکنار نذار 

امام خمینی رحمت الله علیه : من با اطمینان میگویم اسلام ابرقدرتها را به خاک مذلت می نشاند ، اسلام موانع بزرگ داخل و خارج محدوده خود را یکی پس از دیگری برطرف و سنگرهای کلیدی جهان را فتح خواهد کرد.. لبیک یا خامنه ای ❤✌

استارتر عزیز ببین نظر خدا برات مهم تره یا مردم؟ با اینکه با مانتو هم حجاب کامل میشه داشت ولی صد در صد چادر حجاب برتر هست. نظر بقیه پیش نظر خدا چه اهمیتی داره؟

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام