2777
2789
حالش خوب میشه اصلا نگران نباش اینا شک نکن 💙

ان شاالله عزیزم حتما دعاش کنین خدابه جوونیش رحم کنه😞

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@بهار7230     خدا خیرت بده. ان شاءالله حاجتت رو به همین وقت عزیز بگیری. همیشه سلامت باشی

قربونت عزیزم منم خواهر ندارم😉 الان تایمیِ که زیاد نیستن دوباره فردا هم که کاربرا بیدار شدن براتون تاپیک میزنم 😘 ان شاالله حاجت روا بشی دلت شاد بشه 

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

خوش بحال خواهرتون که خواهر داره. من خواهر ندارم تاپیک بزنه یا بگه برای خواهرم دعا کنید    

اگه بدونی نگران خواهرو برادربودن چقدسخته.اگه بدونی جگرم تیکه تیکست که خواهربرادرام مشکل دارن نمیتونم کمکشون کنم .حاضرم همین الان جونموبدم تامشکلاتشون حل بشه.اما....

شایدشما طاقت نداشتی غم خواهرتوببینی که خواهردارنشدی.

ولی الان همه ما میشیم خواهرت وخواستتو ازخدامیخوایم اجابت کنه

قربونت عزیزم منم خواهر ندارم😉 الان تایمیِ که زیاد نیستن دوباره فردا هم که کاربرا بیدار شدن براتون ت ...

خیلی لطف میکنی. من عوض ندارم این دنیا بهت بدم خدا عوضشو اون دنیا خودش بهت بده. همیشه سلامت باشی

خیلی لطف میکنی. من عوض ندارم این دنیا بهت بدم خدا عوضشو اون دنیا خودش بهت بده. همیشه سلامت باشی

ممنونم گلم شرمندم نکن. سلامت و عاقبت بخیر باشی کنار عزیزانت🌹 

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

اگه بدونی نگران خواهرو برادربودن چقدسخته.اگه بدونی جگرم تیکه تیکست که خواهربرادرام مشکل دارن نمیتونم ...

لطف میکنی. بزرگواری. بله. غم دوتا برادرامم میخورم هر ثانیه.  از پا درومدم. دیگه خستم....

خواهرت آزمایش داد؟

ن عزیزم تماس گرفتن گفتن فردا بیا چون شهرخودمون نیست تهرانه یک ساعت دیگه راه میوفتن برن ساعت ۱۲ ظهر بره پت اسکن دعاکنید🤲🏼

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜