2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ان شالله بلا دوره 

ان شاالله با دعاهای شما 🤲🏼❤

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜
برا منم دعا کنید خیلیییی بیشتر از اونچه فکر کنیدمحتاجم. ازهمه طرف مات وحیروونم

دقیقا شرایطم مثل شماست

برام دعا کنید 

منم برا همتون دعا میکنم انشالله هممون به مراد دلمون برسیم😔

خوش بحال خواهرتون که خواهر داره. من خواهر ندارم تاپیک بزنه یا بگه برای خواهرم دعا کنید    

اگه بدوتی الان چه حالیم داغون ترین ادم دنیام خواهرم خیلی جوونه تازه ازدواج کرده فردا ازمایش سرطان رحم داره😞

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜
ان شاءالله بحق صاحب الزمان خدا شفا بده

ان شاالله عزیزم دعاکنید توروخدا جوابش خوب بیاد بیام اینجا بگم🥲

خوش بحال خواهرتون که خواهر داره. من خواهر ندارم تاپیک بزنه یا بگه برای خواهرم دعا کنید    

حالا من میشم خواهرت از همه میخوام برات دعا کنن خودمم دعا میکنم به هرچی دلت میخواد برسی گلم💙

حالا من میشم خواهرت از همه میخوام برات دعا کنن خودمم دعا میکنم به هرچی دلت میخواد برسی گلم💙

عزیزم چقدر مهربونی تو خدا حفظت کنه🌹الان دیدم تاپیکتو

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...