2777
2789
عنوان

درآمد بازیگرا برای یه نقش چنده ؟

3122 بازدید | 10 پست

مثلا نقش اول و دوم چقده ؟ 

فکر کنم درآمدشون از هر شغلی بیشتر باشه آخه کارشون هم زیاد سخت نیست 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
بله سخت نیس بخصوص فیلمای ایرانی 1میلیارد به بالا

اخه چرا انقد میگیرن ..شهرت محبوبیت پول زیاد امکانات..تازه سر پروژه ساخت خیلی هم بهشون خوش میگذره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه چرا انقد میگیرن ..شهرت محبوبیت پول زیاد امکانات..تازه سر پروژه ساخت خیلی هم بهشون خوش میگذره

دقیقا ی مدت خیلی حرص میخوردم جالبه که مالیاتم نمیدن با فیلمای چرت سر برنامه جوکر ندیدی هس 50 ملیون 50 ملیون میدادن بهشون تازه پشت صحنه هم مسلما فرار داد بستن کلی میگیرن  اکثرا ن درسه بازیگری خوندن نع هیچی

دقیقا ی مدت خیلی حرص میخوردم جالبه که مالیاتم نمیدن با فیلمای چرت سر برنامه جوکر ندیدی هس 50 ملیون 5 ...

بخدا موندم این قشر ینی همه چی براشون فراهمه..همین مصاحبه ها هم کلی پول بهشون میدن که بیان چند دقیقه حرف بزنن

من وقتی حرصم میگیره که میان از درد مردم و گرونیاحرف میزنن..همه ش برا افزایش محبوبیت این حرفام میزنن...آخه یه انگشتر دستشون میلیاردیه ...ساعت دستشون بیست میلیار به بالاست ...اصلا فکر کنم چیزی پایین یه میلیون تو خونه شون ندارن ..همه ش مسافرت خارج اند ..اونجا هم کلی خونه تشکیلات دارن 

وقتی هم جنگی چیزی بشه راحت میرن اونور اب

بخدا موندم این قشر ینی همه چی براشون فراهمه..همین مصاحبه ها هم کلی پول بهشون میدن که بیان چند دقیقه ...

دقیقا بعد ابنکه هم از اخور میخورن هم از توبره هم طرفه ملت و میگیرن همه تو فیلمایی بازی میکنن ک به نفعه... چیزه خیلی ناعدالیته واقعا بعضیاشون هم که نه چهره دارن نه هیکل ن استعداد هیچیا اما پولدارن 

دقیقا بعد ابنکه هم از اخور میخورن هم از توبره هم طرفه ملت و میگیرن همه تو فیلمایی بازی میکنن ک به نف ...

اصلا هیچ شغلی تو دنیا مثل بازیگری نیست ..همین دانشمند و دکتر و نابغه ها رو کسی نمیشناسه ..نمیدونم چرا انقد اینارو بزرگشون کردن..انگار از یه سیاره دیگه اومدن کلی اسکورت و بادیگارد..من فکر میکنم اونا اصلا مردم عادی رو آدم حسای نمی کنند انگار مورچه ان زیر پای اینا ..

اصلا هیچ شغلی تو دنیا مثل بازیگری نیست ..همین دانشمند و دکتر و نابغه ها رو کسی نمیشناسه ..نمیدونم چر ...

همینطوره دکتر و نخبه حداقل تلاش میکنن اینا واقعا اونقدری زحمت نداره شغلشون تازه فبلم خارجی ک تو فبلم کلی حال و حولم میکنن، 🤦‍♀️دقیقا بادیگارد و.. میارن از بسکه مردم. گندشون کردن هی دنبالشون راه میفتن اونام بادبگار می‌گیرن ن از بازیگر خارجی خوشم میاد ن ایرانی 

همینطوره دکتر و نخبه حداقل تلاش میکنن اینا واقعا اونقدری زحمت نداره شغلشون تازه فبلم خارجی ک تو فبلم ...

دقیقا 

منم اصلا دنبالشون نمیکنم..بین مردم و اینا یه دنیا فاصله ست..نمیدونم مردم چرا انقد آویزون شونن  و میپرستشونن ..آخه کدوم مشکل ما رو حل کردند کجای زندگی مونو گرفتن

دقیقا منم اصلا دنبالشون نمیکنم..بین مردم و اینا یه دنیا فاصله ست..نمیدونم مردم چرا انقد آویزون شونن ...

مردهای دیگه هم همینه دکترا و مهندسا هم همینجوری بستر مردم تا یکم معروف و موفق بشن خودشون رو میگیرن برا بقیه بازیگرا که حق دارن البته همشون اینجوری نیستن

2790
2778
2791
2779
2792