2777
2789
عنوان

تمیزی کابینت

1186 بازدید | 22 پست

سلام خانوما،کابینتای اشپزخونه من ام دی اف و خلاصه پاک کردن وتمیز وسالم نگه داشتنش کارسختیه من الان۵ساله دارمشون تازگیا خیلی رو تمیزی خونه حساس شدم و به اینکه هرچیزی بانظم دهنده و اینجور صحبتا چیده بشه حساستر😶😶

واسه کابینت ظروف ارکوپالم ک خیلی خیلیییی کم پیش میاداستفاده کنم ازش شاید مثلا سالی۳بار رافر خریدم وخیلیم راضیم،فقط یه مشکل مثلا میرم سراغ کابینتا هی حس میکنم توکابینتا پرزی نشسته کل کابینتا میریزم بیرون بنظرتون این نشونه تمیز بودنه یا نشونه دیوونه شدن🤣🤣🤣تروخدا اگ راهیم سراغ داریدواسه اینکه کمتر خاک و ازاین صحبتا تو اشپزخونه بشینه پیشنهاد بدین

همسرمردی زحمتکش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو از منم وسواس تری من هرروز پاک میکنم

اول اینکه پروفایل برا خودمه برندارید مرسی بعد از کلی گشتن به اصرار با شوهرم رفتیم تا اون طوطی که دوست داشتم بخریم خیلی خوشحال بودم اونروز یادمه صاحبش گفت چون دوسش داری بهت میدم چون میدونم خیلی علاقه داری بهش قول دادم خیلی مواظبش باشم بیشتر از چشمام اومدم خونه از خوشحالی خوابم نبرد اونروز روز ها گذشت ما بیشتر وابسته هم شدیم خیلی دوسش داشتم به داشتنش مغرور بودم تو شهر غربت رفیق تنهایی هام بود باهم بازی میکردیم قایم موشک و💔باهم میخوابیدیم شبا چندبار بیدار میشدم ببینم جاش خوبه سردش نباشه بخاری زیاد نباشه گرمش بشه اذیت بشه تا یکم بی‌حال میشد یروز کل دنیا رو سرم خراب میشد که جگر گوشه من چشه من خونه تمیز میکردم اون برام آواز میخوند من آشپزی میکردم برام آواز میخوند من آرایش میکردم اون روی شونم سر به سرم میزاشت گاهی از دستش عاصی میشدم ولی بازم شیرین بود اذیت هاش تا اینکه اونروز شوم رسید بنا به دلایلی که بهم ریخت فکرم اون پر زد رفت چقدر گریه کردم دنبالش گشتم الان بیشتر از ۴۰روزه رفته ولی من نمیتونم فراموش کنم شب روزم گریس من واقعا بدون اون مریضم اون برای من پرنده نبود عضوی از قلبم بود من واقعا نمیبخشم اونی که باعث شد بره💔😔هرروز از خدا میخوام برگرده خدا میشه یروز اونی که پیداش کرده زنگ بزنه بگه دلم به رحم اومد بیا پسش بدم بهت تموم اینارو با اشک نوشتم :)💔من یه دیوونه دلتنگم کاربری موفرفری سایت سابق 
میگم من یه طبقه از کابینتم که زیراجاق  گاز هست خیلی چربی گرفته و کثیف شده باچی از بین میره یه ب ...

خواهر من چربی هارو با مایع سیف ازبین میبردم قبلا ولی الان کیفیتش اومده پایین جدیدا برند نوی تکس محصولات زده هم قیمتاش توپه هم کیفیتش چون اول کارشه

همسرمردی زحمتکش

عزیزم الکی وسواس نباش...ببین من کابینتام ام دی اف نیست ولی همیشه تمیز نگهشون میدارم.. بعضی از کابینتام که اصلا خونه تکونی و اینا هم میکنم نمی‌ریزد پاکشون کنم..چون واقعا چیزی نداره که بخوام پاک کنم..

منم اوایل مثله شما بودم ولی بعدش دیدم کم کم دارم وسواس میشم و دکتر لازم 😂 دیگه بعدشم دوتا وروجک اومد تو زندگیم کم کم درست شدم و الان با سلیقه هستم ولی وسواس نه.

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
میگم من یه طبقه از کابینتم که زیراجاق  گاز هست خیلی چربی گرفته و کثیف شده باچی از بین میره یه ب ...

با الکل و اسکاجه نرم بکش ..واقعا تمیز میشه

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
اتفاقا همه میگن کاش باردار شی سرت گرم شه دس ازاینکارات برداری

آخه من باردار بودم نمی‌دونستم همه میگفتن این دیونه شده از بس تمیزی میکردم حتی عید خونه مادر شوهرمو برق انداهتم

خوش اومدی عشق مامان🥰😍