2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه بار شیشه زردچوبه خونه مامان بزرگم چپه کردم، موکت زرد شد ،الان دیگه کلا نمیزاره به ادویه ها دست بزنم😂

بقیش یادم نمیاد 😂

یه روح نقاش،تو کالبد یه فضانورد که قراره دکتر بشه✨از بدو تولد پرسپولیسی بودیم و هستیم😍❤️میراکولر🐾🐞عاشق خون آشام ها🧛🏻‍♀️❤️من ایرانم رو دوست دارم، سرزمین جدم کوروش بزرگ، سرزمین اجدادم، هویت و شناسنامه ام🤍داشتم توی سیاهی و ناامیدی غرق میشدم تا اینکه اونا رو پیدا کردم، اونا باعث شدن دوباره نور رو ببینم✨پس قبل از اینکه جلوی من به اونا توهین کنی، اینو یادت باشه اونا هزاران کیلومتر از من دور بودن و حتی منو نمیشناسن، اما حالم رو خوب کردن و قلبی که دیگران شکستن رو ترمیم کردن🫂،ولی تو هیچ کاری برای خوب شدن من انجام ندادی، پس لطفاً اظهار نظر نکن، اونا هفت تا فرشتن، من به این ایمان آوردم✨💜BTS and Army forever

وای یه خاطره با این تاپیک یادم اومد ، آخی چه زود گذشت 

من یه خواستگار داشتم و چون دوست بابام بودن گاهی رفت و امد داشتیم ، یک شب ما رو شام دعوت کرده بودن ما رفتیم کمک برای چیدن سفره ، دیس سالاد رو گرفتم و در حال رفتن سر سفره که یهو پام خورد به چیزی و سالاد کاهو پخش شد تو کل خونه ، شانس اوردیم هنوز اقایون نیومده بودن بالا و خانم میزبان تو آشپزخونه بود ، ما هم سریع تکه های سالاد اعم از گوجه خیار و کاهو و جمع کردیم ریختیم داخل دیس و گذاشتیم سر جاش ، موقع خوردن شام وقتی کسی از اون دیس سالاد برمیداشت ما به هم نگاه میکردیم 😂

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

چند وقت پیش لباسمو انداخته بودم تو وایتکس بعدا آب کشیدم اوردم انداختم رو در اتاقم خشک بشه

نگو درست وایتکس از روش شسته نشده و لباسم برخورد کرده بود با لباسای پشت در که به رخت آویز بودن

لباسای نو خواهرمو مامانم رنگاشون خراب شد😑

منم که از عذاب وجدان داشتم میمردم وقتی فهمیدم تو اوج بی پولی ام بودمرفتم نصفه شب بیدارشون کردم گفتم اینجوری شده بعدم اومدم تا صبح گریه کردم😑

ما یه بار داشتیم پشت معلم زبان حرف میزدیم بعد اومد وارد کلاس شد گفت خیلی ممنونم بابت این حرفت من داش ...

ما کاریکاتور معلمها رو میکشیدیم و معلم ریاضی اومد دید و متوجه شد چون خیلی شبیهش بود

چند وقت پیش لباسمو انداخته بودم تو وایتکس بعدا آب کشیدم اوردم انداختم رو در اتاقم خشک بشه نگو درست ...

اخی ❤

وای یه خاطره با این تاپیک یادم اومد ، آخی چه زود گذشت  من یه خواستگار داشتم و چون دوست بابا ...

😂😂 معلوم نیست چقدر باهاش اشغال جمع شده😂🤣

از هیچی نترس چون ما خدا رو داریم

داشتم بلند بلند تو راهرو آبدار بار ناظممون میکردم و با بچه ها میخندیدیم. بعد یه تیکه شروع کردم رو به بچه ها شدم و عقب عقب راه رفتم بعد وقتی صورتمو برگردوندم دماغم مماس شد با دماغ ناظممون. از چشماش آتیش میبارید 😂😂

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
داشتم بلند بلند تو راهرو آبدار بار ناظممون میکردم و با بچه ها میخندیدیم. بعد یه تیکه شروع کردم رو به ...

🤣🤣 بعد چیکار کرد

از هیچی نترس چون ما خدا رو داریم