2789
عنوان

چقد تنهام من

246 بازدید | 45 پست

امشب خیلی حالم بده خیلییی

ب بهترین دوستم ک ۶ساله باهاش دوستم و همیشه فک میکردم عالی ترینه امشب برای اولین بار بهش گفتم حالم بده دلم میخاد خودکشی کنم برگشت بهم گف خودکشی کن راحت میشی از این دنیا بعد میگه من جرعت ش و ندارم وگرنه خدمم میکردم من درایندع زندگی مو عالی می‌سازم هرطوری ک شدع و فلان...

ب من خیلی راحت گف بر خودتو بکش همین امشب:)

واقعا بدجوری دلم شکست میدونم واسه هیچکس مهم نیستم ولی فک میکردم ی ذره برا دوستم مهمم...

هیچکس و ندارم

مامان بابام ب هیچ جاشون نیستم

اینم از دوستم

ای خدا خسته شدم دیگه

فک میکنم حس شوخ طبعی ام رو از دست دادم.......شوخی کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانومی. هممون یک روزی متوجه میشیم که جز خدا کسی رو نداریم، حتی اگر دور و برمون پر آدم باشه بازهم هیچ کدوم برامون خدا نمیشن. پس ما هرگز تنها نیستیم فقط رفیق واقعیمون رو نشناختیم

یک سر به این تاپیک بزنید فکر میکنم حالتون رو خوب کنه ان شاالله

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8248454/اگه-دلتون-گرفته-همه-دنیارو-بذارین-کنار-این-کارو-بکنین-فقط?page=1

باید گوش هامون بشنوه از آقا مهدی باکری و همت و چمران و حاج قاسم، باید چشهامون ببینه اونچه که کوردلان عالم نمیبینند، باید قلب و عقلمون درک کنه زندگی به سبک مقاومت و ایستادن پای عقاید رو، تا بتونیم حق رو از حق نما تشخیص بدیم و با شجاعت در لشکر حسین(ع) باشیم.شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} بسوز ای سعی باطل،پرچم ایران نمیسوزد/نمیدانی مگر در شعله ها ایمان نمیسوزد🇮🇷❤️دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگر میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگر این متن رو میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

عزیزمممم فداتشم هممون به جایی میرسیم گاهی که میبُریم

نگران نباش دائما یکسان نیست نه خوشی و نه غم

حالت خوب میشه قول میدم حالاهم غصه نخور که زندگی دو روزه باشه عزیزم؟🥺🍓🤍

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد...💜🖇

خیلی عذر میخوام

دوستت غلط کرد به تو همچین چیزی گفت

یه بار به دنیا اومدی ارزشش رو داره تا آخرش بری..ناامید نشو دلت رو بسپار به خود خدا

هیچ کس نیست که تو دنیا گرفتاری نداشته باشه

خودکشی کار احمقاس..شروع یه بدبختی همیشگیه

برای همینه دوست خیلی مهمه

سعی کن همیشه دوستی داشته باشی که تو شرایط سخت هم کنارت باشه

البته من خودم هیچ وقت همچین دوستی نداشتم اما همیشه بهترین دوست دیگران بودم و شده تا خود صبح به حرفاشون گوش دادم ولی همیشه سنگ صبورشون بودم و هیچ وقت تو شرایط سخت کنارم نبودن!

آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .🌈🌸

فدای اون دلت بشم

یه نفس عمیق بکش برو حرف هایی که تو دلت مونده و افکار ناراحت کننده رو تو کاغذ بنویس بعد زیر آب نگه دار بعد بریز دور

یکم سوره یاسین گوش بده من هر وقت گوش میدم دلم آروم میگیره 

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

از دوستت یاد بگیر فقط خودتت برات مهم باشه تو نیازی به هیچکس نداری ادمای موفق همون ادمای تنهان چون میدونن تنها کسی که میتونه نجاتشون بده همونیه که تو اینه میبینن.از تو فقط یه دونه تو دنیا هست و هیچکس تو نیست و این قدرت توعه.پس ول کن این افکار بی خودو .زندگی ادامه داره با ناامیدی به هیچ جا نمیرسی پس بجای باختن بچه پرو باش و با زندگی و سختاش بجنگ .منم تنهام اولش ناراحت میشدم ولی الان دیگه برام مهم نیست اتفاقا خیلی ام خوبه چون ادمای به ظاهر دوست فقط تورو پایین میکشن.تنهایی باعث پیشرفته باور کن 

هیچ دوستی وجود نداره همه دنبال منفعت خودشون هستن  اون خوباشم بعد چند وقت فراموشت می کنن  ...

دوست ک هیچی

حتی مامان بابام هم دنبال منفعت خودشونن

حتی ی ذره ب فکر من نیستن💔

بود و نبودم واسه هیچکس مهم نیس

عزیزمممم فداتشم هممون به جایی میرسیم گاهی که میبُریم نگران نباش دائما یکسان نیست نه خوشی و نه غم ح ...

۶ ماهه وضعیتم همینه😭😭

خیلی حالم بدع خیلیی

حتی خداهم دیگه ن صدامو میشنوه ن دوسم داره

فقط مرگ میتونه آرومم کنه...