سلام خوبید نتیجه آزمایش تون چی شد؟ عروس خاله من ۷ ماهه هست ماه پیش عفونت شدید گرفت لرز داشت یک هفته بیمارستان بود حالا رفته سونو گفتند سر بچه کم رشد کرده میکروسفالی هست احتمالا حالا ازمایش گرفتند فرستادند تهران ۱۵ فروردین جوابش میاد خیلی ناراحتند گریه میکنند چون اجازه سقط هم دیگه نمیدن. گفتم ببینم به شما چی گفتند؟
خدا رو شکر. دخترتون چند کیلو به دنیا اومد الان چطوره رو منحنی رشدش؟ دلیل iugr چیه و علائمش؟
۲۱۰۰ بود وزنش با اینکه کوچولو بود و زودتر هم دنیا اومد نیاز به دستگاه نداشت، الآنم قدش خوبه وزنش کمه ولی نه اینکه از نمودار پایینتر باشه.. دختر بزرگم هم ظریفه، ژنشونه... دو هفته یکبار سونو میشدم روند رشدش خوب نبود گفتن باید بیاد بیرون تو رحم بهتر از این رشد نمیکنه.. علتش نمیدونم چی بود
این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی
دختر من 6 ماهشه و خدا رو شکر سالمه.. هفته 34 بهم گفتن احتمالا iugr شده و ریزه که 37 هفته سزارین شدم& ...
سلام عزیزم ببخشید منم شیرازم .از آنومالی بهم به بعد bpd و hc یکم عقب افتاد و بهم گفتن احتمالا میکروسفالی هست میشه کمکم کنید چیکار کنم تو ۲۳ هفته bpd ۱۲ روز عقبه و hc یه هفته
خدایا شکرت به هزار ویک دلیل😍اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...💐حوصله بحث کردن نیست ،،،، تا اطلاع ثانوی تمام حق های دنیا مال شما ...✅ ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین💐الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡ برام دعا کنید تو دلیم سالم بیاد بغلم ،من مطمعنم دعاهاتون در حق من خیلی میگیره چون دلاتون پاکه پاکه 😍هرکی برام دعا کرد وصلوات فرستاد بگه تا منم براش صلوات بفرستم .دوستتون دارم نی نی سایتیا 😍💐😍💐