ddaarryyaa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 2098 عنوان مهمون 160 بازدید | 11 پست دوستان فردا مهمون دارم میخورم پیتزا درست کنم خمیرشو تا الان درست نکردم میترسم فردا هم درست کنم خراب کنم به نظرتون از خمیر نونوایی بگیرم خوشمزه میشه 1401/04/13 | 22:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوارديبهشت١٠ عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 6983 همون خمیر نونواییه دیگه خودتم درست کنی خراب نمیشه کاری نداره جواب ابلهان خاموشیست
cdu عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 2099 خمیر بربری بگیر ، نازک پهن کن زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.
روسریآبی عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 3520 من از نونوایی گرفتم.خوب شده.نزار زیادی خشک شه یا زیادی نرم ترد باشه.خمیر نون سنگک خیلی خوبه من دوست دارم.ولی اگه نازک و ترد میخوای بشه خمیر نون لواش بگیر
ddaarryyaa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 2098 خمیر آماده بخر خیالت راحت باشه خمر آماده خیلی خشک میشه
ddaarryyaa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 2098 همون خمیر نونواییه دیگه خودتم درست کنی خراب نمیشه کاری نداره میترسم خراب کنم
blueessky عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 1573 خمر آماده خیلی خشک میشه من که درست می کنم خشک نمیشه اصلا
ddaarryyaa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 2098 من از نونوایی گرفتم.خوب شده.نزار زیادی خشک شه یا زیادی نرم ترد باشه.خمیر نون سنگک خیلی خوبه من دوست ... نه خیلی نازک باشه نه خشک یه چیز متوسط
روسریآبی عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 3520 نه خیلی نازک باشه نه خشک یه چیز متوسط من که خودم سنگکی ترجیح میدم.متوسطه.بربری انگار سنگینه پف هم میکنه مگر اینکه خیلی نازک بندازی