2777
2789
عنوان

وای😂

207 بازدید | 17 پست

اقا من یه خواب های سمی میبینممممم

بنظرتون ورا این خواب سما رو میبینم

مثلا؛

خواب دیدم همون پل نهراب زابل که خراب شده ذیه نمیشه ازش رد شد

بعدش شهردار یه ادم چاق پررو بود(عیننن انیمیشن‌ها)

بعدش من سونیک بودم:/

خلاصه بعدش رو تصورش کنین چقدر چرت و پرت بود🗿

عااا راستی

یه بارم خواب ذیدم با بیلی ایلیش سر مزارم😂😂

من از برای مصلحت، در حبس دنیا مانده ام، حبس از کجا؟ من از کجا؟ مال که را دزدیده ام؟ تو مست مست سرخوشی من مست بی سر سرخوشم، تو عاشق خندان لبی، من بی دهان خندیده ام.. 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

پل کِی خراب شده😕

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

بیلی فاتحه میخوند یا پیس پیس میکرد؟😐

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

شبا کمتر بخور🤣🤣🤣

خیره ایشالا 

بهشون فک‌ نکن 

جالبیش اینه من در سال نهایت ۳ بار خواب میبینم🤣😂🤣

من به آرزوی هام قول رسیدن دادم 🌹برای حاجت رواییم بی زحمت یدونه صلوات برام بفرستید🍃

منم همش خواب میبینم ملکه انگلیس همش بزور میخاد بوسم کنه

ساقیمون خوبه لابد/:

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
اخریه فقط🤣

😂😂😂

من از برای مصلحت، در حبس دنیا مانده ام، حبس از کجا؟ من از کجا؟ مال که را دزدیده ام؟ تو مست مست سرخوشی من مست بی سر سرخوشم، تو عاشق خندان لبی، من بی دهان خندیده ام.. 

ساقی خوبی داری دیگه

بله بله 😂🗿

وای جرررر🤣🤣🤣🤣

جرررر😂😂😂

منم همش خواب میبینم ملکه انگلیس همش بزور میخاد بوسم کنه ساقیمون خوبه لابد/:

پارههههههههههه😂😂😂😂😂

هی زابلی بدبخت در خوه شانس نداره چرت پرت ممبینه ..

دقیقااا😂😂

من زابلی ام زاهدان زندگی میکنم.