2777
2789
عنوان

دلتنگی :)

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 28 پست
برات دعا میکنم حالت خوب شه🥺⁦❤️⁩

مرسی مهربون🥺 الهی حال دلت همیشه خوش باشه 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
دقیقاااا یاد داستان عشق خودم افتادم ولی کاش عاشق نمیشدم کاش کاش الان از هم متنفریم ولی یه گوشه قلبم ...

چقدر سخت🥺💔... آخه چرا متنفر؟!

من هرکار میکنم نمیتونم حس بدی بهش داشته باشم قشنگ دلم دو دستی چسبیده بهش ....

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر سخت🥺💔... آخه چرا متنفر؟! من هرکار میکنم نمیتونم حس بدی بهش داشته باشم قشنگ دلم دو دستی چس ...

متنفرم چون قلب همو شکستیم بهم دیگه اعتماد نداشتیم یع بار خواستگاری اومد با هزاران سختی به جون گرف ولی خانوادش مانعش شدن میسوزم که پشتمو نگرفت دیگه 

منی که همش منتظرشم یه روزی در خونه رو بزنن..  ولی محاله

دیروز پیام داد اه من بگیرتت به حق فاطمه زهرا

اگر میخواد چرا برنمی‌گرده پسسسسسسسس!!!!!!! 💔... جمعه عصر حواسم نبود که دوباره شمارشو سیو کردم و م ...

نمیدونم گاهی ی سری افکار دست ب دست هم میده ک نمیزاره برسی ب طرف

مطمئنا روت حساسه و این حساسیت از حسیه ک بهت داره

شاید چون خیلی گذشته شاید چون راه دورین و خیلی دلایل دیگ

ولی درکل لعنت ب عشق

کاربر خانم تو دل بستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد ؛ رها کن ای دل غافل ، خدای بت پرستت را ...حذف تاپیک |
متنفرم چون قلب همو شکستیم بهم دیگه اعتماد نداشتیم یع بار خواستگاری اومد با هزاران سختی به جون گرف ول ...

ای وای😔💔 خیلی ناراحت شدم ....

الهی این روزای سختت بگذره و هرچی برات بهترینه رقم بخوره 😔😔😔😔

نمیدونم گاهی ی سری افکار دست ب دست هم میده ک نمیزاره برسی ب طرف مطمئنا روت حساسه و این حساسیت از حس ...

خیلی اذیتم 😔💔 دلم پیششه دلم همونِ خودمو میخواد...

اصلا دوست ندارم حرفایی که به اون میزدمو به کس دیگه بزنم 

دلم میخواد موهای اونو ناز کنم...

دستای اونو بگیرم ...

چشماشو ببوسم 

دلم خیلی میخواد چشماشو ببوسم 

فکر اینکه حسرت اینکار تا ابد بمونه تو دلم منو می‌کشه ....

کاش یا برگرده یا دیگه اینقدر دلم نخوادش ...

سخته خیلی سخته ...

انشالله  ولی نمیدونم دیگه چیکار کنم فراموشش کنم یا منتظرش بمونم

همین دوراهی ادمو دیوونه می‌کنه....

خیلی اذیتم 😔💔 دلم پیششه دلم همونِ خودمو میخواد... اصلا دوست ندارم حرفایی که به اون میزدمو به ک ...

میفهمم منم تو حس و حال خودتم دارم از پا در میام 

دماغمو تازه عمل کردم اینقدر گریه کردم بخیه هام قرمز شدن و سوز میزنن دماغمم مث نبض میزنه

بخدا بریدم دیگه از این حجم از دلتنگی ، خدا بهمون صبر بده  💔

کاربر خانم تو دل بستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد ؛ رها کن ای دل غافل ، خدای بت پرستت را ...حذف تاپیک |
میفهمم منم تو حس و حال خودتم دارم از پا در میام  دماغمو تازه عمل کردم اینقدر گریه کردم بخیه ها ...

عزیزدلم گریه نکن 💔🥺 مراقب خودت باش😔😔😔😔😔می‌دونم خیلی سخته ولی میگذره دیگه.....

چیکار کنیم .... باید بزاریم بگذره....

۲۰ تیر سالگرد رابطمون هست دوست دارم براش متن بنویسم در مورد حسم میدونم بدش نمیاد ، یعنی بعد جداییمون یبار واسه سالگرد اشنایی نوشتم استقبال کرد حتی ، اخه حرف میزدیم تا ی مدت

الان دو دلم نمیدونم حرف بزنم براش 

حرف نزنم

اخه دفعه اخری ک بهش زنگ زدم گفت بعدا خودم بهت زنگ میزنم ولی دیگ نزد ، با توجه ب شناختی ک ازش دارم میدونم دو دل شده حتما و تهش گفته نمیزنم ک فراموشم کنه ... میشناسمش

اما واسه سالگرد واقعا نمیدونم چ کنم

پیام بدم ، پیام ندم چ کنم

عزیزدلم گریه نکن 💔🥺 مراقب خودت باش😔😔😔😔😔می‌دونم خیلی سخته ولی میگذره دیگه..... چیکار کنیم ... ...

همش اشکام بی اختیار میان😭دست خودم نیست

۲۰ تیر سالگرد رابطمون هست دوست دارم براش متن بنویسم در مورد حسم میدونم بدش نمیاد ، یعنی بعد جداییمون ...

عزیزم🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺 من واقعا نمیدونم چی بگم ولی هرجور که خودت بهتر میدونی همون کار رو بکن🥺🥺🥺🥺🥺...

دعا میکنم هرچی برات خوبه همون بشه عزیزم

همش اشکام بی اختیار میان😭دست خودم نیست

میفهمم منم همینم 😔 💔